Top
 

Τα Νέα μας

19/10/2022 Επαναπιστοποίηση των συστημάτων της Regate από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

H Regate AE, μέλος του ομίλου SOFTONE, επαναπιστοποιείται από τον οργανισμό TÜV HELLAS (TÜV NORD), σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013 και τα διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα τα οποία καθορίζουν τις απαιτήσεις σχεδιασμού, υλοποίησης και συνεχούς βελτίωσης του συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών. Διαβάστε περισσότερα…

12/07/2022 Η Regate χορηγός στο 12ο Mobile Connected World

Στις 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 12ο Mobile Connected World  της Smartpress με τίτλο “Smartverse: Pushing the Βoundaries of Connectivity” και με τη χορηγία της Regate. Διαβάστε περισσότερα…

23/02/2022 Η Regate συμμετέχει στο MWC 2022 της Βαρκελώνης

Η Regate συμμετέχει στην ελληνική αποστολή του φετινού Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, στο εκθεσιακό κέντρο Fira Gran Via, μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2022. Περισσότερες από 42 εταιρείες και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον χώρο της καινοτομίας έχοντας ως κεντρικό μήνυμα «Innovation Unleashed» θα πλαισιώσουν την ελληνική παρουσία με περίπτερο τόσο στο MWC 2022, όσο και στο 4YFN. Διαβάστε περισσότερα…

 

21/02/2022 Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE προχωρά στην εξαγορά της REGATE ενισχύοντας σημαντικά τη θέση του στο χώρο του enterprise mobility

Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, ηγετική δύναμη στην αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα, ανακοινώνει την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της REGATE, εταιρείας που εξειδικεύεται στο χώρο των λύσεων φορητής τεχνολογίας για επιχειρήσεις (enterprise mobility). Διαβάστε περισσότερα…

 

11/01/2022 Η Regate πιστοποιήθηκε κατά το διεθνή πρότυπα ISO 27001:2013 και ISO/IEC 20000-1:2018 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Με ISO 27001:2013 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών και ISO/IEC 20000-1:2018 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) τη Regate μετά από τη σχετική επιθεώρηση των συστημάτων και εγκαταστάσεων της Regate. Διαβάστε περισσότερα…

 

27/09/2021 Η Regate A.E. χορηγός στο 10o Συνέδριο e-Business Digital Marketing

Η Regate Α.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στο 10o συνέδριο e-Business & Digital Marketing World Conference 2021 της SmartPress S.A. που πραγματοποιήθηκε online στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2021 και αποτύπωσε με ακρίβεια την «ακτινογραφία» της αγοράς του e-Commerce , δίνοντας «βήμα» σε καταξιωμένους CEOs και γενικούς διευθυντές της αγοράς για να καταθέσουν τις απόψεις τους και να μοιραστούν τεχνογνωσία και εμπειρίες. Ομιλητής στην «all about e-commerce», ενότητα του συνεδρίου ήταν ο CEO της Regate και Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ Γιώργος Μαρκατάτος.

 

17/09/2021 Relkon Hellas | Δείτε πώς η τεχνολογία βοηθά στην ανάπτυξη μιας εταιρείας

«H έλλειψη των μεγάλων κεφαλαίων, η έλλειψη της μεγάλης εμπειρίας, ήρθε και αντισταθμίστηκε με την χρήση της τεχνολογίας… εκεί ακριβώς βρισκόταν το κουμπί της επιτυχίας της Relkon στα επόμενα χρόνια…»

Η αφοσίωση της Regate και της Relkon στη συνεργασία με κοινό παρονομαστή την τεχνολογία, επέτρεψαν στην τελευταία να αναπτυχθεί γρήγορα και πάνω σε σταθερές δομές. Αυτό το video case study αποτυπώνει ακριβώς τη σειρά των επενδύσεων που έγιναν από τη Relkon και ανατέθηκαν στη Regate και δείχνει το επιτυχές αποτέλεσμα όταν μια εμπορική εταιρεία εμπιστεύεται μια εταιρεία πληροφορικής για να επιτύχει τους σκοπούς της. Δείτε το video case study εδώ.

 

25/05/2021 e-shops: Η νέα ευκαιρία για το κανάλι και ο σωστός τρόπος υλοποίησης

Η πανδημία έφερε έναν αναγκαστικό και βίαιο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Μάθαμε την τηλεργασία και πλέον τη θεσμοθετούμε, γνωρίσαμε από κοντά την IP τηλεφωνία, γνωρίζουμε τα διαφορετικά user interfaces και έχουμε άποψη για τις διαφορές των Microsoft Teams, Google Meet και Zoom.
Η μεγάλη ευκαιρία του δικτύου όμως δεν είναι άλλη από την παροχή υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις, που δεν βασίζονται σε έτοιμες πλατφόρμες όπου ο συνεργάτης δικτύου παίρνει απλώς μια έκπτωση για να εγκαταστήσει. Η ευκαιρία για το δίκτυο να μεγαλώσει και να δυναμώσει πραγματικά, είναι να υλοποιήσει υπηρεσίες και προϊόντα βασισμένα σε τεχνολογίες που δεν το δένουν με συγκεκριμένους κατασκευαστές. Δεν είναι τα πάντα ERP, antivirus και εκτυπωτές. Η υλοποίηση μιας ιστοσελίδας μπορεί να απαιτεί μια μικρή αρχική επένδυση εκπαίδευσης από τον συνεργάτη δικτύου και να του αποφέρει σημαντικά κέρδη, μεγαλύτερα από το στήσιμο ενός ERP σε μια εταιρεία 20 ατόμων!

Διαβάστε περισσότερα….

 

13/04/2021 Τιμολόγηση επί Αυτοκινήτου (EXVAN) και real-time myData. Η Regate το έκανε εφικτό!

Η φορητή τιμολόγηση, ή αλλιώς τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, εφαρμόζεται επιτυχώς στην ελληνική αγορά από τις αρχές του 1990. Έκτοτε εμφανίστηκαν πολλές λύσεις, βασισμένες κυρίως σε Windows Mobile και Windows CE, ενώ πρόσφατα βλέπουμε λύσεις πάνω σε Android με θερμική εκτύπωση.
Δυστυχώς η ελληνική αγορά EXVAN είναι κατακερματισμένη. Σε ορισμένες περιπτώσεις υποστηρίζονται κρουστικοί εκτυπωτές, υπάρχουν υποπεριπτώσεις που οι κρουστικοί εκτυπωτές δεν είναι mobile-ready, έχουν εμφανιστεί λύσεις με εκτυπωτές γραφείου με inverter που μετατρέπει τα 12V (ή τα 24V) σε 220 για να λειτουργήσουν. Άλλες λύσεις συνδέουν τον εκτυπωτή ενσύρματα, άλλες μέσω Wi-Fi και άλλες μέσω Bluetooth. Υπάρχουν λύσεις σε Windows, Windows Mobile, CE, Android, Linux και iOS.

Διαβάστε περισσότερα….

 

11/03/2021 Gartner: Συμπεράσματα για τη χρήση Unified Communications στη μετά COVID-19 εποχή

Σε πρόσφατη τις ενοποιημένες επικοινωνίες as-a-service (UCaaS), cloud υπηρεσίες δηλαδή που προσφέρουν τις ίδιες λειτουργικότητες μελέτη της Gartner σχετικά με τα παραδοσιακά Unified Communication συστήματα, καταλήγει σε 3 συμπεράσματα:

Μέχρι το 2022, το 74% των οργανισμών θα θέσει σε εξ-αποστάσεως εργασίας τουλάχιστον το 5% των πλήρους απασχόλησης εργαζομένων που ήδη βρίσκονται σε προσωρινή εξ-αποστάσεως εργασία.

Διαβάστε περισσότερα….

 

19/02/2021 Η τεχνολογία πόλος έλξης για επιχειρηματικές συμφωνίες το 2021

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας κινητικότητας για συγχωνεύσεις και εξαγορές θα βρεθεί – και – το 2021 ο κλάδος της τεχνολογίας. Ειδικά οι αναδυόμενες τεχνολογίες θα τεθούν μεταξύ των πιο πιθανών επενδυτικών στόχων την επόμενη διετία.

Το Internet of Things, η Τεχνητή Νοημοσύνη και το cloud βρίσκονται μεταξύ των πιο πιθανών επενδύσεων τα επόμενα δύο χρόνια (67%, 64% και 61%, αντίστοιχα). Υπέρ αυτής της τάσης συνηγορεί η ταχεία μετάβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την απομακρυσμένη εργασία, καθώς και ο επανασχεδιασμός των αλυσίδων εφοδιασμού. Άλλωστε και το 2020, ο κλάδος της τεχνολογίας πρωταγωνίστησε σε επιχειρηματικές συμφωνίες, που αφορούσαν συγχωνεύσεις και εξαγορές (Σ&Ε). Στο πεδίο των Σ&Ε, ο πιο ενεργός κλάδος το 2020 ήταν αυτός της τεχνολογίας, των ΜΜΕ και των τηλεπικοινωνιών με 5.755 συμφωνίες αξίας $973 δισ., που συνιστά αύξηση 6% σε ετήσια βάση έναντι του 2019.

Διαβάστε περισσότερα….

08/12/2020 Νέα πιστοποίηση από την SAP για το Regate Effective

Η SAP πιστοποίησε το Regate Effective από την έκδοση 7.000 και έπειτα για τη διασύνδεση (Integration) με το SAP Business One version 10. Το Regate Effective έχει σχεδιαστεί με best practices που συναντώνται στα συστήματα της SAP. Ενσωματώνει όλη την εμπειρία της Regate από το 2004 μέχρι και σήμερα σε συστήματα Mobile CRM, Sales Force Automation και Τιμολόγησης επί αυτοκινήτου. Η πιστοποίηση «SAP Certified – SAP Business One Integration» αποτελεί την εγγύηση καλής λειτουργίας και διασύνδεσης του Regate Effective με το SAP B1 έκδοση 10, για την ανταλλαγή δεδομένων πωλήσεων (sales και exvan).

To Regate Effective είναι διαθέσιμο και στο SAP App Center ως το μόνο ελληνικό certified add-on.

 

25/11/2020 Το Regate Effective στο Softone Solution Store

Στην εποχή της πανδημίας, οι συνεργασίες μεταξύ σύγχρονων οίκων πληροφορικής μπορούν να προσφέρουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται κάθε επιχείρηση που αναζητά διεξόδους στα καθημερινά προβλήματα. Με γνώμονα αυτήν την προσέγγιση, όλη η προϊοντική γκάμα της Regate είναι διαθέσιμη μέσα από το Softone Solution Store.

Tο Softone Solution Store είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που ενημερώνει για λύσεις άμεσα συνδεόμενες με το Softone και το Atlantis ERP, με σκοπό να επεκτείνουν τις δυνατότητες των συστημάτων αυτών. Συγκεκριμένα, μέσα από το Softone Store, είναι διαθέσιμες οι λύσεις παραγγελιοληψίας, SFA, EXVAN, Field Marketing, Sell-out, Field Service και Proof-of-Delivery (PoD).

 

18/09/2020 Συνεργασία Regate με WordPress και WooCommerce

Η Regate, έχοντας υποστηρίξει ενεργά το υφιστάμενο πελατολόγιό της ώστε να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα της πανδημίας του Covid-19 και γνωρίζοντας την άμεση ανάγκη αντιμετώπισης κάθε μέτρου lock down που μπορεί να εφαρμοστεί, αποφάσισε να επενδύσει στη συνεργασία με το WordPress και το WooCommerce, για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανάγκη των επιχειρήσεων να υλοποιήσουν άμεσα και γρήγορα νέα B2B e-shops.

Με την υλοποίηση του Regate Effective Plug-in για το WordPress, επιτυγχάνεται η καλύτερη διαχείριση των παραγγελιών και η αναβάθμιση του καναλιού πωλήσεων της κάθε επιχείρησης, μέσα από μία μοναδική εξατομικευμένη διαδικασία παραγγελίας.

Η συνολική πρόταση της Regate αποτυπώνεται στον ιστότοπο: https://myb2b.gr

 

30/03/2020 H Regate συμμετέχει στο #DigitalSolidarityGR

Η Regate ειδική σε θέματα Enteprise Mobility, αποφάσισε να διαθέσει ελεύθερα την πλατφόρμα Regate Effective B2B (μέχρι 31/12/2021) σε όλες τις εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού, στα πλαίσια του #DigitalSolidarityGR.

Το Regate Effective B2B βοηθάει μια επιχείρηση να επιτρέψει την παραγγελιοληψία των πελατών της μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον με τη χρήση Internet Browser (Chrome, Firefox, κλπ). Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που έχουν σταθερό πελατολόγιο και το οποίο εξυπηρετούν τηλεφωνικώς, με ΦΑΞ ή με επισκέψεις πωλητών. Παραδείγματα περιλαμβάνουν συνεργάτες δικτύου χονδρικής, χονδρέμποροι, προμηθευτές μη συνταγογραφούμενων σκευασμάτων σε φαρμακεία κ.ά.

H εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη χρήση της υπηρεσίας πραγματοποιείται στον σύνδεσμο: https://www.regate.gr/solidarity

29/11/2019 Η Regate χορηγός στο First Dairy Conference 2019

Η Regate είναι χορηγός στο First Dairy Conference 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων «Κτήμα Αριάδνη». Στόχος του συνεδρίου είναι να γίνουν πρόσφορες συζητήσεις που αφορούν την βιομηχανία των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Έχοντας διεκπεραιώσει με επιτυχία σειρά σημαντικών Mobile CRM και Sales Force Automation έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Regate έρχεται να παρουσιάσει τις νέες mobile λύσεις για τον γαλακτοκομικό κλάδο. Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται μεγάλες επιχειρήσεις όπως οι FrieslandCampina Hellas, Δωδώνη Α.Ε., Βέρο Κρητικό, ενώ στο εξωτερικό η εταιρεία εξυπηρετεί μεγάλους ομίλους, όπως ο όμιλος Lactalis, εταιρείες Albalact, Covalact, Dorna Lactate και άλλες, οι οποίες πέτυχαν την αυτοματοποίηση των ομάδων πωλήσεών τους σε επίπεδο merchandising, παραγγελιοληψίας και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (exvan) και απέκτησαν ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της αγοράς.

 

 

07/10/2019 Η Regate συμμετέχει στο MWC Los Angeles 2019

Η Regate συμμετέχει ως εκθέτης στο MWC Los Angeles 2019 το οποίο διεξάγεται από τις 22 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2019, με την αποστολή που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκτασης της εταιρείας στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που λανσάρονται στο Mobile World Congress.

Σκοπός της παρουσίας της Regate για πρώτη φορά στο MWC Los Angeles είναι η επίδειξη της έκδοσης 7 του Regate Effective Mobility Suite σε συνεργάτες από την περιοχή, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά φέτος στο MWC Barcelona.

 

 

27/08/2019 Η Regate συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Regate συμμετέχει στην φετινή 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που διεξάγεται από τις 07/09/2019 έως 15/09/2019, στα πλαίσια της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας του Digital Greece.

Η Regate θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα παρουσίασης των scale-up εταιρειών, ως μόνιμος εκθέτης, παρουσιάζοντας την τελευταία έκδοση του Regate Effective Mobility Suite που αποτελεί την κορυφαία mobile λύση, ενώ επιπρόσθετα θα παρουσιαστούν οι νέες δυνατότητες που σχεδιάζονται πάνω στο Regate Effective με ΙοΤ και ΑΙ τεχνολογίες.

Το Digital Greece έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες επιχειρηματίες για σημαντικές επαφές και networking. Στο πλαίσιο του προγράμματος παράλληλων εκδηλώσεων, πραγματοποιούνται συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με διακεκριμένους επιχειρηματίες, αλλά και ακαδημαϊκούς.

 

 

27/06/2019 Ο Όμιλος FDL επενδύει στο Regate Effective SFA

Ο Όμιλος FDL για τις ανάγκες νέου έργου, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Regate και συγκεκριμένα για την mobile λύση SFA. Το SFA είναι ένα σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων για εμπορική χρήση. Προσφέρει πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και mobile marketing , σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Με από κοινού άμεση και αποτελεσματική συνεργασία, οι δύο εταιρείες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το έργο αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας από την πρώτη μέρα να είναι διαθέσιμο στις ομάδες πωλήσεων και merchandising με πλήρη λειτουργικότητα. Ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, προσφέροντας λύσεις logistics, διεθνών μεταφορών και εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS.

 

 

20/05/2019 Εορταστική εκδήλωση της REGATE για τα 15 χρόνια λειτουργίας της

H εταιρεία REGATE γιόρτασε πρόσφατα τα 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στο χώρο της mobile τεχνολογίας σε μία ζεστή εκδήλωση, όπου φίλοι, συνεργάτες και επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τιμητικές βραβεύσεις της REGATE σε σημαίνοντα πρόσωπα για εκείνη και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις ανάγκες εφαρμογής λύσεων υψηλής τεχνολογίας στο τομέα τους. Την εκδήλωση άνοιξε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της REGATE κύριος Γιώργος Μαρκατάτος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις εμπιστοσύνης που κατάφερε η εταιρεία να χτίσει με τους συνεργάτες της, αλλά και στην εμπειρία που έχει αποκτήσει η εταιρεία στα 15 χρόνια λειτουργίας της, στον διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του Mobile CRM και των Sales Force Automation λύσεων.

 

 

12/03/2019 Νέο below-the-line λογισμικό από την Regate

To νέο Regate Effective BTL, προσφέρει σε κάθε διαφημιστική τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να ελέγξει τις ομάδες που εκτελούν merchandising, promotion, διανομές φυλλαδίων, door-to-door sales και άλλες below-the-line ενέργειες στην αγορά. Το φιλικό user interface επιτρέπει στις διαφημιστικές να σχεδιάζουν και να εκτελούν όλες τις below-the-line ενέργειες που απαιτούνται από τους πελάτες της και να παρέχουν δυναμικό reporting μέσω web browser ή με plug-in του Microsoft Excel. Το λογισμικό είναι σχεδιασμένο ώστε να εγκαθίσταται άμεσα ακόμα και σε οικονομικές Android συσκευές, ενώ παρέχει και εργαλεία για την καταγραφή της αποδοτικότητας των στελεχών, όπως για παράδειγμα η καταγραφή δρομολογίων, βαρδιών και εξοδολογίων.

 

13/02/2019 REGATE Α.Ε. – Για 7η συνεχή χρονιά η REGATE συμμετέχει στο MWC Barcelona

Η REGATE συμμετέχει για 7η φορά στο MWC Barcelona (ex Mobile World Congress) το οποίο και φέτος διεξάγεται από τις 25/02/2019 μέχρι τις 28/02/2019, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκτασης της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που λανσάρονται στο MWC.

Κάθε χρόνο η REGATE πραγματοποιεί συναντήσεις με τους σημαντικούς συνεργάτες της όπως τη Samsung, SAP, Zebra καθώς και συνεργάτες προερχόμενους από άλλες χώρες της EMEA. Ειδικά για φέτος, θα γίνει παρουσίαση σε συγκεκριμένους συνεργάτες του εξωτερικού της νέας έκδοσης 7 του Regate Effective Mobility Suite, το οποίο παρουσιά-στηκε στα τέλη Ιανουαρίου στην Αθήνα και πλέον αποτελεί τη ναυαρχίδα των λύσεων της REGATE.

 

 

28/01/2019 REGATE Α.Ε. – Νέα Εταιρική Ταυτότητα και λανσάρισμα του εξελιγμένου Regate Effective Mobile CRM

Η REGATE, με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό των 15 επιτυχημένων ετών λειτουργίας της στον τομέα του Enterprise Mobility, ανανεώνει την εταιρική της εικόνα και παρουσιάζει ταυτόχρονα τη νέα έκδοση του Regate Effective, με νέο user interface.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η REGATE λανσάρει το καινούριο της λογότυπο υποδηλώνοντας συγχρόνως πως στην απλότητα και τις καθαρές γραμμές κρύβεται η εξέλιξη και η καινοτομία. Το νέο λογότυπο με τις «καμπύλες» του δείχνει τη φιλοσοφία της εταιρείας να «αμβλύνει» κάθε προβληματισμό του πελάτη και να τον υποστηρίξει σθεναρά σε κάθε προσπάθεια εξειδίκευσης, πληρότητας και ελέγχου στις διαδικασίες της επιχείρησής του. Τονίζει επιπρόσθετα την εύκολη προσαρμοστικότητα της REGATE, καθώς και την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας μας και των πελατών της.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Γιώργος Μαρκατάτος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η νέα εταιρική ταυτότητά είναι ορόσημο στην 15ετή πορεία μας. Από τη λογική του connecting business needs που υποδήλωνε το αρχικό λογότυπο, πλέον μεταφερόμαστε στην εποχή των social networks. Το νέο λογότυπο συνεχίζει την παράδοση, την ιστορία και την εμπειρία κρατώντας τη βασική φιλοσοφία, εξελίσσεται όμως σε μια social media εποχή, θυμίζοντας hashtag, το #regate. Το Regate Effective αναβαθμίζεται επίσης και καλύπτει όλες τις ανάγκες των mobile στελεχών, από τα παραδοσιακά SFA και x-van, στις ομάδες τεχνικών, παρακολούθηση παγίων, proof-of-delivery, διαδικασίες sell-out και ιατρική επίσκεψη. Τόσο οι Android και iOS εκδόσεις έχουν ανασχεδιαστεί στα σημερινά σύγχρονα πρότυπα, ενώ ταυτόχρονα το backoffice user interface και η πρόσβαση Β2Β έχει αναβαθμιστεί στα σημερινά trends.»

Η REGATE επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας, ώστε να προσφέρει σύγχρονες και «δυνατές» λύσεις σε όσους αναζητούν την πολυτέλεια ενός δυναμικού και εξελισσόμενου προϊόντος, όπως είναι το Regate Effective.

26/11/2018 Regate Effective – SFA επιλέγει η ΣOΥΡΩΤΗ

Η εταιρεία ΣOΥΡΩΤΗ Α.Ε. επένδυσε στην εγκατάσταση του συστήματος Regate Effective Mobile CRM ενισχύοντας την ομάδα πωλήσεών της που περιλαμβάνει πωλητές χονδρεμπορίου, επιθεωρητές πωλήσεων και merchandisers. Πλέον υποστηρίζεται από ένα ενοποιημένο σύστημα αναφοράς και παρακολούθησης του πελατολογίου και των marketing δράσεων που ετοιμάζει η εταιρεία στη νέα εποχή. Σκοπός του Regate Effective είναι η mobile τεχνολογία να προσφέρει όλες τις δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα στο τμήμα πωλήσεων. Η εταιρεία ΣOΥΡΩΤΗ Α.Ε. πρoσφέρει ένα αμιγώς ελληνικό πρoϊόν υψηλής πoιότητας που έρχεται πρώτo στις πρoτιμήσεις των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

 

12/11/2018 Regate Effective – SFA επιλέγει η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.

Η εταιρεία ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και στοχεύοντας στην ακόμα υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών της αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective Mobile CRM. Με χρήση από την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας, η Regate προσφέρει, πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και mobile payments, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της ομάδας πωλήσεων της εταιρείας. Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανίες ζωοτροφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ημερήσια δυναμικότητα που πλησιάζει τους 500 τόνους και αποθηκευτική δυνατότητα μεγαλύτερη των 80.000 τόνων.

 

08/10/2018 Regate Effective – SFA επιλέγει η BEST FOODS σε Βουλγαρία και Ρουμανία

H εταιρεία BEST FOODS επένδυσε στην εγκατάσταση του συστήματος Regate Effective Mobile SFA, για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της (πωλητές, merchandisers, επιθεωρητές πωλήσεων). Το σύγχρονο αυτό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων, μέσα από τη χρήση ταμπλέτας για την αποστολή δεδομένων από το πεδίο, αύξησε την παραγωγικότητα των πωλητών που έχουν έτσι όλες τις πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες και μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους. H εταιρεία BEST FOODS λειτουργεί από το 1994, έχοντας υψηλή γνώση στα προϊόντα των snacks, chips, cake bars, swiss rolls, φιστικιών και φιστικόπαστας. Tο 1997 εδραιώνεται ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής των snacks στη Ρουμανία και Βουλγαρία. Σήμερα, εξάγει το 50% της παραγωγής της σε άλλες χώρες.

 

23/07/2018 Regate Effective – SFA επιλέγουν οι ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ

Η εταιρεία Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε. αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective Mobile CRM για χρήση από την Εμπορική της Διεύθυνση, προσφέροντας πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε. ιδρύθηκε το 1946 και με μια σειρά επιτυχημένων επενδύσεων, σήμερα είναι μια από τις σημαντικότερες αλευροβιομηχανίες στην Ελληνική αγορά, με αξιοσημείωτο εξαγωγικό χαρακτήρα.

 

19/06/2018 Ο Όμιλος Μούχαλη επένδυσε στη νέα γενιά Mobile CRM εφαρμογών της Regate

Ο Όμιλος Μούχαλη από το 2011 εμπιστεύεται τη Regate για την υποστήριξη των mobile στελεχών, όμως πρόσφατα επένδυσε στη νεότερη πλατφόρμα Mobile CRM της τελευταίας. Πλέον το Enterprise Mobility του Ομίλου Μούχαλη περιλαμβάνει ομάδες πωλήσεων, εισπρακτόρων, exvan, τεχνικών πεδίου σε όλες τις εταιρείες (Μούχαλης ΑΕ, Άλφα Διανομές ΑΕ κ.λπ.) και σε όλα τα businesses (καφές, καπνικά, ζαχαρώδη), κάτω από την ενοποιημένη πλατφόρμα του Regate Effective Mobile CRM. Ο Όμιλος Μούχαλη ασχολείται με χονδρικές πωλήσεις καπνικών και ζαχαρωδών ειδών. Με έδρα στο Κορωπί δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής και αποτελεί μια από τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας.

 

30/04/2018 Η REGATE στο Zebra Partners Summit στη Μάλτα

Η REGATE ούσα πάντα μέσα στις τεχνολογικές εξελίξεις παραβρέθηκε στη διάσκεψη κορυφής που διοργάνωσε η Zebra Technologies, ένας παγκόσμιος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του εργατικού δυναμικού και της δημιουργίας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Από το 2015 έως και σήμερα, η Zebra κατάφερε να ενοποιήσει το εξαγορασθέν τμήμα του Enterprise Mobility της Motorola (Symbol). Σχεδιάστηκαν νέες υποδομές και νέα προϊόντα τα οποία ανταπεξέρχονται στις σημερινές ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και της περιοχής EMEA (Europe, Middle East & Africa). Η διάσκεψη κορυφής αποσκοπούσε στο να αναδείξει τη συμβολή των εταίρων σε αυτή την ευρεία περιοχή.

To δίκτυο συνεργατών της Zebra περιλαμβάνει διανομείς εξοπλισμού, αναλώσιμων και υπηρεσιών, integrators και mobile application development εταιρείες. Όλες αυτές οι εταιρείες παρέχουν καινοτομία και τεχνογνωσία σε τομείς που εξελίσσονται συνεχώς, με ευκαιρίες και προκλήσεις σε κάθε βήμα, όπως η υγεία, το λιανικό εμπόριο, η παραγωγή, οι μεταφορές και στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Το 2018 και 2019 θα είναι οι χρονιές που οι συνεργάτες θα πρέπει να ξεκινήσουν να αλλάζουν τις παλιές λύσεις τους, από Windows Mobile σε Android, και η προϊοντική γκάμα της Zebra έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτό. Είτε πρόκειται για Sales Force Automation λύση, είτε πρόκειται για Warehouse Management, ή απλώς price tagging, η Zebra και το δίκτυο ISV συνεργατών της, έχουν παραπάνω από μια λύσεις διαθέσιμες και προσβάσιμες από το Zebra Partner and Application Locator (https://bit.ly/2ohimRf).

 

14/03/2018 Regate Effective – SFA επιλέγει η INTERΤRADE HELLAS

Η INTERTRADE HELLAS αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της REGATE για χρήση από την Εμπορική της Διεύθυνση, προσφέροντάς πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και mobile payments, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της. H INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πώλησης και επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα. Το Regate Effective χρησιμοποιείται τόσο από την ομάδα πωλήσεων του brand Servin αλλά και της ομάδας πωλήσεων των προϊόντων Softex.

 

05/02/2018 Για 6η συνεχή χρονιά η REGATE συμμετέχει στο Mobile World Congress

Σταθερή στην στρατηγικής της, η Regate συμμετέχει για 6η στο Mobile World Congress 2018 (26/2/2018 – 1/3/2018), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκτασης της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που πρωτοπαρουσιάζονται στο Mobile World Congress.

Κάθε χρόνο η Regate πραγματοποιεί συναντήσεις με τους σημαντικούς συνεργάτες της όπως τη SAP, Zebra καθώς και συνεργάτες προερχόμενους από άλλες χώρες της EMEA. Ταυτόχρονα, η παρουσία των επικεφαλής του R&D της εταιρείας έχει ως σκοπό την έρευνα και την ουσιαστική σύναψη συμφωνιών για την πλαισίωση καινοτομιών στο Regate Effective Mobile CRM, το βασικό προϊόν της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

 

24/01/2018 Πιστοποίηση του Regate Effective από τη SAP

Η SAP πιστοποίησε το Regate Effective από την έκδοση 5.024 και έπειτα για τη διασύνδεσή (Integration) με το SAP Business One. Το Regate Effective έχει σχεδιαστεί με best practices που συναντώνται στα συστήματα της SAP. Ενσωματώνει όλη την εμπειρία της Regate από το 2004 μέχρι και σήμερα σε συστήματα Mobile CRM, Sales Force Automation και Τιμολόγησης επί αυτοκινήτου. Η πιστοποίηση «SAP Certified – SAP Business One Integration» αποτελεί την εγγύηση καλής λειτουργίας και διασύνδεσης του Regate Effective με το SAP B1, για την ανταλλαγή δεδομένων πωλήσεων (sales και exvan).

Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της REGATE προς το εξαγωγικό της κανάλι. Το Regate Effective αποδεδειγμένα πλέον λειτουργεί απρόσκοπτα με το SAP B1, το ERP που αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην περιοχή EMEA, με σημαντικές εγκαταστάσεις και στην ελληνική αγορά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήµατος, τιµολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό µπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

11/12/2017  Regate Effective – SFA επιλέγει η VITEX

H VITEX, είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων στη χώρα με εξαγωγές σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία, η οποία διαθέτει το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής χρωμάτων στην Ελλάδα, με επένδυση άνω των €30 εκατ. έχει επιτύχει παρά τις αντίξοες συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας, τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων της για περισσότερα από 5 έτη ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και παράλληλα επενδύει σε νέο εξοπλισμό.

Αυτή η Ελληνική πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων υλοποιεί ένα στρατηγικό πλάνο συνεχούς ανάπτυξης σε υφιστάμενους αλλά και σε νέους κλάδους δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν επιπλέον των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex) και των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (Vitextherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria) μέσω ενός διευρυμένου δικτύου διανομής.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής και έχοντας σαν στόχο την ακόμα υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών της στην Ελλάδα η VITEX αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της REGATE για χρήση από την Εμπορική της Διεύθυνση, προσφέροντάς πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και mobile payments, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήµατος, τιµολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό µπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.regate.gr.

 

13/02/2017  Σε στρατηγική εμπορική συνεργασία προχωρούν Regate – iLink

Η Regate Α.Ε. ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την iLink Innovative Business Solutions για την παροχή συνδυαστικών λύσεων με τη χρήση τεχνολογιών geolocation. Σκοπός της συνεργασίας είναι η άμεση βελτίωση του κόστους και του χρόνου των παραδόσεων των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν σήμερα τις λύσεις της Regate, καθώς επίσης και η αξιοποίηση βάσεων δεδομένων τελικών σημείων για τη σωστή αξιολόγηση της ανάπτυξης πελατολογίου των επιχειρήσεων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.regate.gr.

 

01/02/2017 Το Development Team της REGATE στο Mobile World Congress 2017

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η REGATE, συμμετέχει δυναμικά στην Ελληνική Επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2017 (Βαρκελώνη, 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που πρωτοπαρουσιάζονται στο Mobile World Congress. Η στρατηγική απόφαση της παρουσίας του Development Team της Regate, στο MWC 2017, έχει ως στόχο την άμεση αλληλεπίδραση των developers με τις εξελίξεις στον κλάδο του Mobility καθώς και τη συνεχή μετέπειτα παρακολούθησή τους προκειμένου να εφαρμοστούν νέες καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες στην πλατφόρμα του Regate Effective.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

05/12/2016 Regate Α.Ε.: Εξαγορά eDetailing πλατφόρμας που υποστηρίζει Android και iOS

Η Regate ανακοινώνει την εξαγορά της πλατφόρμας ηλεκτρονικών παρουσιάσεων τύπου, με την εμπορική επωνυμία Salesbook, από την εταιρεία Softloop. Το Salesbook πρόκειται για μια ολοκληρωμένη Software-as-a-Service πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες e-Detailing, και λειτουργεί ασύγχρονα τόσο σε συσκευές Android όσο και σε i-Pads. Σήμερα απαριθμεί σημαντικό αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων, κυρίως του φαρμακευτικού κλάδου, που εμπιστεύονται τις λειτουργίες του, και είναι ένα κάθετο προϊόν που συμπληρώνει αρμονικά τη γκάμα των λύσεων της Regate ειδικά για τα τμήματα πωλήσεων της κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

05/12/2016  Η Regate χορηγός στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων

Tο ΙΠΕ για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων με στόχο το νέο αναδυόμενο καταναλωτή. Σκοπός του είναι να συζητηθούν οι νέες συμπεριφορικές τάσεις του καταναλωτή οι οποίες οφείλονται κατά πολύ στις δυνατότητες που παρέχει το digital και το mobile. Το συνέδριο επίσης θα αναδείξει τη σημασία του customer experience και θα υποδηλώνει τη φροντίδα του customer journey από τις πωλήσεις εντός και εκτός ψηφιακού περιβάλλοντος..

Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία Regate υποστηρίζει ως Χορηγός το φετινό Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων, έχοντας ως moto της «Ικανοποιημένοι πελάτες, φέρνουν νέους πελάτες!».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

07/11/2016 Regate Α.Ε.: Εμπορικός Διευθυντής ο Γιώργος Τσατσάκος

Την Εμπορική Διεύθυνση στην Regate Α.Ε. αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσατσάκος, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της προερχόμενος από την Nubis όπου κατείχε την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων. Τα τελευταία 12 χρόνια έχει εργαστεί σε σημαντικές εταιρείες του χώρου της πληροφορικής όπως Altec, Dionic & Micromedia. Στρατηγικός σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να διατηρηθεί η εταιρεία Regate ως μια από τους ισχυρούς vendors mobile λογισμικού και να διευρυνθεί το δίκτυο συνεργατών στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

20/10/2016 Regate Effective: Πλέον και σε Windows 10 Tablet

Η Regate ανακοινώνει την υποστήριξη των Windows 10 Tablet από το Regate Effective Mobile Sales Force Automation. Διακρίνεται από το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια της σύγχρονης αυτής έκδοσης των Windows, εκμεταλλεύεται όμως τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί τόσο στην Android έκδοση του Regate Effective, όσο και στη χρηστικότητα που πρωτοπαρουσίασαν τα Ubuntu Tablets, στο Mobile World Congress του 2013. Η λύση εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες παραγγελιοληψίας, εισπράξεων και merchandising, ενώ θα υποστηριχθούν και άλλες λειτουργίες σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες της ελληνικής αγοράς.

Συγκεκριμένα για τη νέα εξέλιξη αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της REGATE κ. Γιώργος Μαρκατάτος δήλωσε ότι: «Παρά τη χαμηλή διείσδυση των Windows σε smartphones και tablets, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από πρόσφατες αναλύσεις της αγοράς τόσο της Gartner αλλά και της Future Market Insights, επενδύουμε στα Windows γιατί πιστεύουμε πρώτον, ότι το χαμηλό ποσοστό διείσδυσης δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ελληνικής αγοράς, αλλά κυρίως γιατί αυτό το μικρό ποσοστό απαρτίζεται από εξίσου σημαντικούς πελάτες για εμάς».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

03/10/2016 Συνεργασία Regate και ICAP: ICAP Trade Exchange Program on your mobile!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το 90% των εταιρειών που φτάνουν σε χρεοκοπία παρουσιάζουν ασταθή συναλλακτική συμπεριφορά ή καθυστερήσεις πληρωμών που κυμαίνονται πολύ πάνω από το μέσο όρο. Τα γεγονότα και οι ενδείξεις καθυστερήσεων εμφανίζονται συνήθως 15-20 μήνες πριν από την χρεοκοπία. Η γνώση σχετικά με τη συμπεριφορά πληρωμών ενός πελάτη/συνεργάτη, αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο σημαντικά αλλά και δυναμικά κριτήρια για την εκτίμηση εμφάνισης ασυνέπειας και τον καθορισμό της πιστωτικής πολιτικής μιας επιχείρησης

Στα πλαίσια αυτά, οι εταιρείες ICAP και Regate προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία για την άμεση ενημέρωση των στελεχών, που αξιοποιώντας σύγχρονες εφαρμογές τεχνολογίας μέσω του κινητού τους και με την σωστή πληροφόρηση έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη τους και να δρουν προς όφελος και των δυο. Η νέα υπηρεσία βασίζεται σε δεδομένα του προγράμματος ICAP Trade Exchange, το μοναδικό δίκτυο ανταλλαγής στοιχείων συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

26/09/2016 Η REGATE στη MeatDays 2016 – Η συνέργεια που γεννά ιδέες… Ιδέες που δίνουν λύσεις!

Η εταιρεία Regate Α.Ε. συμμετέχει δυναμικά στην κλαδική έκθεση για την αγορά κρέατος «Meat Days 2016» (30/9 – 2/10), η οποία διεξάγεται στο Metropolitan Expo μαζί με τις κλαδικές εκθέσεις «Dairy Expo» και «Super Market, Mini Market & Περίπτερο». Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν κάθετες λύσεις για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών σχετιζόμενες με τη βελτιστοποίηση πωλήσεων μέσω της τεχνολογίας (Sales Force Effectiveness), τη Φορητή Παραγγελιοληψία, Φορητή Τιμολόγηση (ExVan) καθώς και Proof of Delivery.

Το περίπτερο της Regate θα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο στη θέση B2C1 και σε συνεργασία με τις εταιρείες Bizerba και BizTec θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής από την παραγωγή έως την πώληση, υπό τη φιλοσοφία των εταιρειών «Η συνέργεια που γεννά ιδέες… Ιδέες που δίνουν λύσεις!».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

24/05/2016 Regate: Νέα υλοποίηση λύσης στον όμιλο Medichrom

Ο ελληνοκυπριακός όμιλος Medichrom, αποτελεί μια πρωτοπόρο φαρμακοβιομηχανία, πρωτοπόρο στα προϊόντα Υαλουρονικού Οξέος, Κολλαγόνου, και Βιολογικής Αλόης με σημαντικό κύκλο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με συνεχή παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από το 1974, στόχος της είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων στον τομέα των φαρμάκων όσο και των φυτικών προϊόντων – συμπληρωμάτων διατροφής.

Η Regate εγκατέστησε το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective, για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της (πωλητές, merchandisers, επιθεωρητές πωλήσεων) προσφέροντάς τους δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness).

Τα οφέλη που έχει αποκτήσει η εταιρεία από τη χρήση του σύγχρονου αυτού συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων είναι πολλαπλά. Η παραγωγικότητα των πωλητών έχει αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων). Ταυτόχρονα η επιθεώρηση και η ανταπόκριση στο πεδίο έχει βελτιωθεί, αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες παραμέτρους της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected].

 

10/05/2016 Regate: Εγκατάσταση Λύσης Sales Force Automation στην Εύρηκα Ελλάς

Η Regate A.E. ανέλαβε επιτυχώς την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης Regate Effective στην Εύρηκα Ελλάς. Στα 50 και πλέον χρόνια πορείας της, η Εύρηκα έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με προϊόντα της καθημερινότητας μας. Με δραστηριοποίηση σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία και Ουκρανία και διαχρονικό στόχο το πιστεύω του ιδρυτή του Ομίλου Εύρηκα, Ξάνθου Ν. Σαρρή για κατασκευή και εμπορία πρώτης τάξεως καθαριστικών προϊόντων οικιακής χρήσης και διεξαγωγή των εργασιών της με ειλικρίνεια, τιμιότητα και ευθύτητα, συνεχίζει δυναμικά με σεβασμό στον άνθρωπο/καταναλωτή.

Με την εγκατάσταση του συστήματος Regate Effective, οι ομάδες πωλήσεων της εταιρείας, απέκτησαν νέα δυναμικά εργαλεία που εξασφαλίζουν καθημερινά την αυξημένη παραγωγικότητα τους, μέσα από ταμπλέτες 7 και 10 ιντσών. Ειδικότερα, το Regate Effective τους παρέχει δυνατότητες όπως διαχείριση πελατών, διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων, καρτέλες πελατών, ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, εισπράξεις και ταμείο πωλητή, καθώς και δυνατότητα φορητής παραγγελιοληψίας καθώς και ενσωματωμένους αυτοματισμούς που τους επιτρέπουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να αποτυπώσουν με ανάλυση τις τάσεις της αγοράς.

Τα οφέλη που έχει αποκτήσει η εταιρεία από τη χρήση του σύγχρονου αυτού συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων είναι πολλαπλά. Η παραγωγικότητα των πωλητών έχει αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων). Ταυτόχρονα η επιθεώρηση και η ανταπόκριση στο πεδίο έχει βελτιωθεί, αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες παραμέτρους της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

 

05/04/2016 Σε στρατηγική εμπορική συνεργασία προχωρούν Regate – Impact

Η REGATE Α.Ε. ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την Impact Information Systems Α.Ε. για την παροχή συνδυαστικών λύσεων στον τομέα των συστημάτων φορητής τεχνολογίας και της ηλεκτρονικής τιμολόγησης κα αρχειοθέτησης.

Οι δυο εταιρείες αξιοποιώντας την τεχνολογία τους, τη γνώση της αγοράς και την εξειδίκευση που κατέχουν, τα τελευταία 10 χρόνια προσφέρουν συμπληρωματικές λύσεις με σκοπό να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τόσο των στελεχών που εργάζονται καθημερινά στο πεδίο (πωλητές, τεχνικοί, οδηγοί exvan) όσο και των λογιστηρίων που εκτελούν σημαντικές υποστηρικτικές εργασίες για τη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Μέσω αυτής της συνεργασίας αναμένονται μεταξύ άλλων νέες λύσεις για την τιμολόγηση επί του αυτοκινήτου με “paperless” προσέγγιση καθώς και proof-of-delivery με ταυτόχρονη ηλεκτρονική αρχειοθέτηση με μοναδικό σκοπό την εξοικονόμηση πολύτιμου διαχειριστικού χρόνου και κόστους προς όφελος των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

 

02/02/2016 Η REGATE στο Mobile World Congress 2016

Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2016 (Βαρκελώνη, 22-25 Φεβρουαρίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που πρωτοπαρουσιάζονται στο Mobile World Congress.

Μέσα από το συνέδριο, τα στελέχη της εταιρείας ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο του «mobility» και εκπαιδεύονται πάνω σε νέες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν νέες συνεργασίες για την παροχή εξελιγμένων λύσεων οι οποίες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη των πελατών μας.

Φετινός στόχος της REGATE είναι η διεύρυνση της πλατφόρμας Regate Effective με νέες καινοτόμες τεχνολογίες που παρουσιάζονται στο συνέδριο, όπως με παρόμοιο τρόπο πέρυσι προέκυψε η πλατφόρμα Mobile Device Management με την εμπορική ονομασία Regate Safe Mobility.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: [email protected]. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

 

09/11/2015 Regate: Νέα πλατφόρμα Mobile Device Management από τη Regate

Το Regate Safe Mobility Suite απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που έχουν πολλές συσκευές στο πεδίο με διαφορετικούς τύπους, λειτουργικά και είναι απαραίτητη η κεντρική διαχείριση και υποστήριξή τους. για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.safe-mobility.gr

 

26/10/2015 Regate: Νέα υλοποίηση λύσης στην Green Cola Hellas

Η Green Cola Hellas, αποτελεί μια πρωτοπόρο για τον κλάδο των αναψυκτικών, αμιγώς ελληνική εταιρεία. Συνεχίζει μια πορεία, αυτή της ΕΠΑΠ, που μετρά πάνω από μισό αιώνα στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών. Διατηρώντας την παραγωγή της στην Ορεστιάδα, παρασκευάζει αναψυκτικά που συνδέονται με τον υγιεινό τρόπο ζωής, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στον κλάδο. Σήμερα, υλοποιώντας ένα συνεκτικό πλάνο εξωστρέφειας, η Green Cola διαθέτει τα προϊόντα της σε 13 αγορές του εξωτερικού, ενώ η διανομή της καλύπτει πλέον το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Συνεχίζοντας την αναζήτηση για την μέγιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα, η εταιρεία επένδυσε στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της Regate, για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της (πωλητές, merchandisers, επιθεωρητές πωλήσεων) προσφέροντάς τους δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness)

Οι χρήστες χρησιμοποιούν σύγχρονη ταμπλέτα για την αποστολή δεδομένων από το πεδίο. Τα οφέλη που έχει αποκτήσει η εταιρεία από τη χρήση του σύγχρονου αυτού συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων είναι πολλαπλά. Η παραγωγικότητα των πωλητών έχει αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων). Ταυτόχρονα η επιθεώρηση και η ανταπόκριση στο πεδίο έχει βελτιωθεί, αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες παραμέτρους της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

 

26/10/2015 Regate: Νέα υλοποίηση λύσης στην Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ)

Η Regate A.E. ανέλαβε επιτυχώς την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων στην Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διαθέτει 2 εργοστάσια για την παραγωγή Φυσικών Μεταλλικών Νερών, επιτραπέζιων νερών και αναψυκτικών στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων και 1 εργοστάσιο πλαστικών στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων που καλύπτουν συνολική επιφάνεια 51.200m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 176 στρεμμάτων.

Στις εγκαταστάσεις της στεγάζονται 9 σύγχρονες γραμμές παραγωγής, αποθηκευτικοί χώροι, γραφεία διοικητικών υπηρεσιών καθώς και δύο εσωτερικά εργαστήρια ελέγχου ποιότητας (πλήρως εξοπλισμένα μικροβιολογικά).

Με την εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate, προσφέρεται σε χρήστες (πωλητές, merchandisers, επιθεωρητές πωλήσεων) της εταιρείας, πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Ακόμη, δίνονται δυνατότητες όπως διαχείριση δρομολογίων, υποστήριξη καταγραφής στίγματος μέσω GPS, διαχείριση πελατών, καρτέλες πελατών – ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, εισπράξεις και ταμείο πωλητή, καθώς και διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων.

Οι χρήστες χρησιμοποιούν σύγχρονη ταμπλέτα για την αποστολή δεδομένων από το πεδίο. Τα οφέλη που θα αποκτήσει η εταιρεία από τη χρήση του BizeGate είναι πολλαπλά. Η παραγωγικότητα των πωλητών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων), όσο και επειδή θα μπορούν να βρίσκονται σε on-line επικοινωνία με τη βάση δεδομένων του ERP τους, μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας εξ αποστάσεως συγχρονισμού που θα κρατάει λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

 

15/09/2015 Regate: Καινοτόμα Λύση ExVan για Android Συσκευές και Θερμική Εκτύπωση

Η Regate A.E. καινοτομεί στην Ελληνική αγορά, κάνοντας τη φορητή τιμολόγηση πιο εύκολη και οικονομικά εφικτή από ποτέ, βάζοντας τέλος στις πολυδάπανες, ογκώδεις και βαριές φορητές συσκευές βιομηχανικού τύπου. Ειδικότερα, η σύγχρονη λύση στο ExVan ονομάζεται RegateEffectiveVanSales και υποστηρίζει τη δυνατότητα τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε φορητή συσκευή Android (Smartphoneή Tablet) του εμπορίου, σε συνδυασμό με θερμική εκτύπωση παραστατικών σε χαμηλού κόστους φορητούς εκτυπωτές.

Με τη χρήση της εφαρμογής RegateEffectiveVanSales, οι οδηγοί οχημάτων ExVan είναι σε θέση να επιτύχουν σημαντική αύξηση τζίρου, δημιουργώντας μεγαλύτερες παραγγελίες με εγγυημένη κερδοφορία ανά σημείο επίσκεψης, ενώ ταυτόχρονα, μπορούν να αυξήσουν τις εισπράξεις τους, με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών. Επίσης, μπορούν να ολοκληρώνουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε επίσκεψη, κερδίζοντας έτσι χρόνο για να επισκεφθούν περισσότερους πελάτες μέσα σε ένα ημερήσιο δρομολόγιο. Επιπλέον, μπορούν να έχουν όλη την συναλλακτική εικόνα στα χέρια τους, ώστε να εκδίδουν κάθε φορά αλάνθαστα παραστατικά και να εξυπηρετούν ολοκληρωμένα τους πελάτες τους, παρέχοντας πληροφορίες για το ανοικτό τους υπόλοιπο, τις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές που ισχύουν, κ.τ.λ. Πλέον, η εικόνα κάθε επιχείρησης που εκδίδει παραστατικά εν κινήσει αναβαθμίζεται πλήρως και η ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες της μπορεί να είναι του υψηλότερου επιπέδου.

<pΩς δείγμα συμπαράστασης στη ζημιά που έχουν υποστεί τον τελευταίο καιρό όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αλλά και των capital controls, η REGATEA.E. παρέχει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και ευέλικτους τρόπους συνεργασίας σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2015.

 

21/04/2015 Η REGATE στο Zebra GPS στο Las Vegas

Η REGATE Α.Ε. θα συμμετάσχει ως χορηγός στο Zebra Technologies Global Partner Summit, που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας στις 2 με 5 Μαΐου 2015. Το Zebra Global Partner Summit πραγματοποιείται κάθε τρία έτη, και μέσα από αυτά παρουσιάζονται οι νέες φορητές Enterprise Mobility τεχνολογίες βασισμένες στα προϊόντα και υπηρεσίες της Zebra και των συνεργατών της. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η REGATE θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους ένας συνεργάτης μπορεί να υλοποιήσει άμεσα και γρήγορα εφαρμογές Sales Force Automation και Field Service τόσο σε λειτουργικό Android, σε iOS και HTML5. Η Regate αποτελεί ISV Partner της Motorola Enterprise Solutions καθώς και ISV Partner της Zebra Technologies. Η τελευταία, πρωτοπόρος σε barcode και RFID τεχνολογίες, πρόσφατα εξαγόρασε το enterprise business της Motorola. Η συμμετοχή αυτή υποστηρίζει τη διευρυμένη στρατηγική της εταιρείας για επέκταση του βασικού προϊόντος, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας, για παροχή σύγχρονων λύσεων.

 

16/02/2015 Η REGATE στο Mobile World Congress 2015

Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2015 (Βαρκελώνη, 2-5 Μαρτίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική της εταιρείας για επέκταση του βασικού προϊόντος στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας, για παροχή σύγχρονων λύσεων. Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, η REGATE θα παρουσιάσει τη νέα γενιά εφαρμογών «Regate Effective», βασισμένη σε σύγχρονες HTML5 τεχνολογίες και interface σε Android και iPADs. Μετά από τρία χρόνια σχεδίασης και υλοποίησης, το «Regate Effective» είναι πλέον έτοιμο για τις νέες προκλήσεις του μέλλοντος, όπως αυτές σχεδιάζονται και παρουσιάζονται κάθε χρόνο στο Mobile World Congress. Με τη συμμετοχή σε αυτόν το θεσμό, τα στελέχη της REGATE ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο του “mobility” ενώ ταυτόχρονα αναζητούν νέες συνεργασίες για την παροχή εξελιγμένων λύσεων οι οποίες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη των πελατών μας.

 

02/02/2015 Δωρεάν Έκδοση του συνδρομητικού BizeGate

Η REGATE παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate, η οποία διατίθεται δωρεάν για απεριόριστο αριθμό χρηστών ανά εταιρεία. Το BizeGate On Demand Free απευθύνεται στις επιχειρήσεις που ακόμα και σήμερα διστάζουν να επενδύσουν στην τεχνολογία για να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες τους. Σκοπός του πακέτου αυτού είναι να δώσει στους πωλητές την βασική πληροφορία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν στο πεδίο, αλλά ταυτόχρονα να χτίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών στη νέα τεχνολογία. Το δωρεάν BizeGate On Demand μπορεί να λειτουργήσει στα smartphones που διαθέτει σήμερα η εταιρεία ενώ δεν απαιτείται αγορά άλλου εξοπλισμού (servers, PCs, κλπ).

 

20/01/2015 Η REGATE Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο Sales Management Forum 2015

Η REGATE είναι Χορηγός στο Sales Management Forum 2015, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου στο OTEAcademy.

Στο stand της Regate θα παρουσιαστούν δυο νέες καινοτόμες λύσεις: (1) Merchandising μέσω τεχνολογίας image recognition, όπου μια φωτογραφία ραφιού μετατρέπεται σε τυποποιημένη ηλεκτρονική πληροφορία, όπως πρόσωπα, out of stock, ενέργειες ανταγωνισμού, κ.τ.λ. και (2) Δυναμικές Εισπράξεις στο πεδίο με σύγχρονες τεχνολογίες mobile payments, μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων.

 

16/12/2014 REGATE Πιστοποίηση: Πολύτιμο εφόδιο για τις πωλήσεις

Με τη διείσδυση της έννοιας του “mobility” στις ζωές όλων, οι σύγχρονες επιχειρήσεις επενδύουν καθημερινά στους ανθρώπους τους, δίνοντάς τους τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η Regate συμμετέχει ενεργά στην επένδυση αυτή, ειδικά στο τμήμα πωλήσεων, προσφέροντας τόσο τα κατάλληλα εργαλεία (SFA, Merchandising, eDetailing, κλπ) όσο και την απαιτούμενη τεχνογνωσία υπό μορφή σεμιναρίων-εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις σύγχρονες αυτές επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια αυτά, η REGATE επιβραβεύει τους πελάτες της και πιστοποιεί τα στελέχη τους στη χρήση σύγχρονων συστημάτων Sales Force Automation, βασισμένα στην πλατφόρμα BizeGate. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για όλα τα στελέχη των εταιρειών που εργάζονται καθημερινά στο πεδίο (πωλητές, merchandisers, τεχνικοί κ.ά.) και χρησιμοποιούν συστήματα αυτοματοποίησης πωλήσεων της εταιρείας μας. Διασφαλίζει την αναβάθμιση της εικόνας των εν κινήσει στελεχών και αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε την πιστοποίηση είναι απλή. Μεταβείτε στο site μας, http://www.regate.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα. Εντός πέντε εργάσιμων ημερών θα σας αποσταλεί το πιστοποιητικό σας.

Η πιστοποίηση είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες μας και όλα τα στελέχη που έχουν εκπαιδευτεί από την εταιρεία μας, από το 2004 και έπειτα.

 

22/10/2014 Η REGATE συμμετέχει ως χορηγός στο Enterprise AppForum 2014 της Motorola Solutions

Η REGATE είναι χορηγός του Enterprise AppForum 2014 που διεξάγεται στις Βρυξέλλες από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου. Το Enterprise AppForum αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια που διοργανώνει η Motorola Solutions στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Regate θα παρουσιάσει στους συνεργάτες τα οφέλη της πλατφόρμας BizeGate, και πώς μπορεί ο συνεργάτης να υλοποιήσει μια εφαρμογή Sales Force Automation ή Field Service εύκολα και γρήγορα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Οι συνεργάτες θα εξερευνήσουν από κοντά τις δυνατότητες εντατικής παραγγελιοληψίας, merchandising, ex-van, sell-out, asset tracking και field service σε σύγχρονες τεχνολογίες βασισμένες σε HTML5 και Android, τις οποίες υποστηρίζει η Motorola στις συσκευές της.

Η Regate αποτελεί ISV Partner της Motorola Enterprise Solutions καθώς και ISV Partner της Zebra Technologies. Η τελευταία, πρωτοπόρος σε barcode και RFID τεχνολογίες, πρόσφατα εξαγόρασε το enterprise business της Motorola.

 

16/09/2014 Σε στρατηγική εμπορική συνεργασία προχωρούν Regate – Telenavis

Η REGATE Α.Ε. ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την TELENAVIS Α.Ε. για την παροχή συνδυαστικών λύσεων στον τομέα της αυτοματοποίησης πωλήσεων, τιμολόγησης επί αυτοκινήτου και διαχείρισης τεχνικών πεδίου, με την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα σύγχρονα γεωγραφικά δεδομένα. Οι δυο εταιρείες αξιοποιώντας την τεχνολογία τους, τη γνώση της αγοράς και την εξειδίκευση που κατέχουν, τα τελευταία 10 χρόνια προσφέρουν συμπληρωματικές λύσεις που ενδιαφέρουν όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να καινοτομήσουν τεχνολογικά αλλά και επιχειρηματικά

Η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών έχει στόχο τις αγορές του εξωτερικού, όμως οι λύσεις που ετοιμάζονται για κοινή προώθηση, σχεδιάζονται με ελληνικές επιχειρήσεις αρωγούς της προσπάθειας, με γνώμονα την καινοτομία καθώς και την πρακτικότητα των λύσεων.

Μέσω αυτής της συνεργασίας αναμένονται νέες λύσεις για τη συλλογή δεδομένων πεδίου, βελτίωση του κόστους και του χρόνου των μεταφορών, καθώς και αξιοποίηση βάσεων δεδομένων τελικών σημείων για τη σωστή αξιολόγηση της ανάπτυξης πελατολογίου των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

 

03/07/2014 Επιτυχής η πορεία της Regate Α.Ε. κατά το 1ο εξάμηνο του 2014

Η Regate Α.Ε. εξακολουθεί να κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο του Outdoor Enterprise Mobility, καθώς κατά τη διάρκεια του 1ου εξαμήνου του έτους 2014, σύναψε συνεργασίες για την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate σε ηγέτιδες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς. Ενδεικτικά, κάποιες από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις που ανέλαβε η Regate αφορούν στις επιχειρήσεις:

Hellenica Α.Ε. Καλλυντικών Προϊόντων
Κέντια Α.Ε. Λευκών Ειδών και Κεντημάτων
Crystal Beverages Α.Ε.
Ωμέγα Α.Β.Ε.Ε.
Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ)

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός στην ιστορία της Regate ήταν η βράβευση της Johnson & Johnson Α.Ε. στα Sales Excellence Awards 2014. Στο πλαίσιο της εν λόγω τελετής, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε – μεταξύ άλλων – και στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Πωλήσεων για την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στο τμήμα του Φαρμακείου (ROC, AVEENO και Neutrogena). Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Ιουνίου 2014 παρουσιάστηκε το τριετές ανανεωμένο πλάνο στρατηγικής επέκτασης της εταιρείας με τη λύση BizeGate στην κάθετη αγορά των τηλεπικοινωνιών, με κύριες αγορές-στόχους τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

 

10/5/2014 Η Regate A.E. συμμετέχει ως Χορηγός στο Συνέδριο Επιχειρηματικής Στρατηγικής Mobility 2014

Η Regate Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο Συνέδριο Enterprise Mobility 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαΐου στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον επικεφαλής της REGATE Γεώργιο Μαρκατάτο με τίτλο “Enterprise Mobility in the Sales Department”, όπου θα παρουσιαστεί η εξέλιξη του Enterprise Mobility από τα πρώτα χρόνια αλλά και οι νέες τάσεις της αγοράς από το πρίσμα του τμήματος Πωλήσεων, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στο πρόσφατο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το συνέδριο Enterprise Mobility έχει ως απώτερο σκοπό να αναδείξει και να αναλύσει τη σημασία της απαραίτητης διαμόρφωσης μιας οργανωμένης στρατηγικής mobility, ενώ παράλληλα να προσφέρει σωστή καθοδήγηση σε σχέση με τις πιθανές προκλήσεις που μια επιχείρηση μπορεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον.

 

24/4/2014 Βράβευση της Johnson & Johnson και του BizeGate στα Sales Excellence Awards 2014

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός στην ιστορία της Regate A.E. ήταν η βράβευση της Johnson & Johnson Α.Ε. στην πραγματικά εντυπωσιακή τελετή Sales Excellence Awards 2014. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Boussias Communications για δεύτερη συνεχή χρονιά, προκειμένου να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της εν λόγω τελετής, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε – μεταξύ άλλων – και στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Πωλήσεων για την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στο τμήμα του Φαρμακείου (ROC, AVEENO και Neutrogena). Ειδικότερα, οι αισθητικοί του συγκεκριμένου τμήματος καταγράφουν σε πραγματικό χρόνο πωλήσεις και άλλες πληροφορίες σε κάθε κατάστημα, με τη βοήθεια της ειδικά προσαρμοσμένης λύσης BizeGate. Τα σημαντικότερα οφέλη που αποκόμισε η Johnson & Johnson από την υιοθέτηση της εν λόγω λύσης, είναι η αμεσότητα με την αγορά, ο έλεγχος των αποθεμάτων, η αξιολόγηση της εικόνας των αισθητικών και γενικότερα, η υψηλή απόδοση του τμήματος αυτού. Με αφορμή την παραπάνω απονομή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της REGATE A.E., κ. Γιώργος Μαρκατάτος, δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες για το επίπεδο συνεργασίας μας με την εταιρεία Johnson & Johnson και θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που έλαβε μια τόσο σημαντική βράβευση χάριν της λύσης που της έχουμε υλοποιήσει. Εύχομαι ολόψυχα στην JnJ να ακολουθεί πάντα τόσο καινοτόμες πρακτικές και να μπορεί να στέκεται ως ηγέτης στον κλάδο της, καθορίζοντας με αδιαμφισβήτητο τρόπο τα best practices στον τομέα της!».

 

23/4/2014 Η REGATE συμμετέχει ως χορηγός στο συνέδριο Caspian Telecoms 2014

Η REGATE είναι χορηγός του 13ου συνεδρίου Caspian Telecoms που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, στις 24 και 25 Απριλίου. Το Caspian Telecoms αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια για τις τηλεπικοινωνίες, τις τάσεις και τις εξελίξεις στην αγορά, με κύριους αποδέκτες χώρες των Βαλκανίων και της Δυτικής Ασίας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Γεώργιος Μαρκατάτος (επικεφαλής της REGATE) θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκτήσει ένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος (σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας) με τη μεταπώληση cloud mobile εφαρμογών, βασισμένες πάνω στην πλατφόρμα BizeGate.

 

27/01/2014  Συμμετοχή Mobile World Congress 2014

Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2014 (Βαρκελώνη, 24-27 Φεβρουαρίου). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική της εταιρείας για επέκταση του βασικού προϊόντος BizeGate στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή. Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Θεοδώρου, ο οποίος συγκαταλέγεται στους βασικούς μετόχους της εταιρείας.

 

20/01/2014 SalesBook & e-Detailing

Η Regate παρουσιάζει eDetailing Salesbook, το νέο εργαλείο του σύγχρονου τμήματος marketing και του σύγχρονου πωλητή, με σκοπό να καταργήσει τους φυσικούς καταλόγους προϊόντων και παρουσιάσεων, μεταφέροντάς τους σε smartphones και tablets.

Καθημερινά οι πωλητές των επιχειρήσεων έχουν μαζί τους πληθώρα πληροφοριών σε έντυπη μορφή, με μεγάλο βάρος και όγκο. Ταυτόχρονα, όλο αυτό το έντυπο υλικό, όπως οι φωτογραφικοί κατάλογοι των ειδών και οι τιμοκατάλογοι απαιτούν μεγάλο κόστος σχεδίασης και εκτύπωσης.

Μέσω της διείσδυσης των tablets στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, με το eDetailing Salesbook μπορούν οι προϊοντικές παρουσιάσεις να γίνουν ανταγωνιστικές και η διαδικασία παρουσίασης να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει ςτον πελάτη. To eDetailing SalesBook προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση παρουσίασης των καταλόγων των προϊόντων και των παρουσιάσεων με τους κάτωθι τρόπους.

Με πολυμεσικό περιεχόμενο και επαύξηση των καταλόγων με video και ήχο.
Χωρίς την απαίτηση για συνεχή σύνδεση με το διαδίκτυο, καθώς γίνεται διατήρηση όλων των δεδομένων στη συσκευή.

Για το υφιστάμενο πελατολόγιο της REGATE, το eDetailing SalesBook παρέχεται δωρεάν για χρήση από το τμήμα Marketing και για μια συσκευή.

 

13/01/2014 Η Regate A.E. συμμετέχει ως Χορηγός στο Sales Management Forum 2014

Η Regate Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο Sales Management Forum 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου στην OTEAcademy. Πρόκειται για το 8ο σε σειρά συνέδριο το οποίο στοχεύει στην παρουσίαση των πιο σύγχρονων θεωρητικών προσεγγίσεων σχετικά με την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων στον τομέα των πωλήσεων αλλά και την προβολή εφαρμοσμένων πρακτικών & λύσεων από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με τίτλο «Μετά το SFA το χάος;» και εισηγητή τον κ. Γιώργο Μαρκατάτο, επικεφαλής της Regate. Στην παρουσίαση αυτή, θα αναφερθούν εν συντομία οι βέλτιστες πρακτικές στην εγκατάσταση και χρήση συστημάτων αυτοματοποίησης πωλήσεων (SFA Systems), καθώς και συμπληρωματικά εργαλεία και υπηρεσίες που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένα τμήμα πωλήσεων, ώστε να επιφέρει ουσιαστική παραγωγικότητα στους πωλητές του.

 

25.11.2013 Αchieve Performance Selling – Η νέα δημιουργική υπηρεσία από τη REGATE

Η REGATE A.E. ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία εκπαίδευσης τμημάτων πωλήσεων με τίτλο Achieve Performance Selling (APS). Σκοπός της νέας υπηρεσίας είναι να εξεταστεί εις βάθος ο τρόπος λειτουργίας του τμήματος πωλήσεων της κάθε ενδιαφερόμενης εταιρείας, ώστε να σχεδιαστεί συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και λειτουργίας, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται υπό μορφή σεμιναρίου στην ομάδα πωλήσεων. Παράλληλα με τη χρήση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate επιτυγχάνεται τόσο ο έλεγχος λειτουργίας του τμήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τη διοίκηση, όσο και το αποτελεσματικότερο και πιο άμεσο reporting.

Η REGATE προσφέρει δωρεάν στο υφιστάμενο πελατολόγιό της την υπηρεσία διάγνωσης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την παρακολούθηση των πωλητών στο πεδίο για τη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού προγράμματος ειδικά για τις ανάγκες της κάθε εταιρείας και της κάθε αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ:http://www.regate.gr/training

 

26.10.2013 Mobile World Congress (MWC) 2014

Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress (MWC) 2014 (Βαρκελώνη, 24-27 Φεβρουαρίου) ως μέλος του Ελληνικού περιπτέρου υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Με περισσότερους από 72.000 επισκέπτες και 1.700 εκθέτες, η MWC είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια εκδήλωση στην κινητή τεχνολογία. Σας προσκαλούμε να μας συναντήσετε στo 15o Συνέδριο Infocom World, που διεξάγεται στις 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα (Amalia Hall). Εκεί θα σας περιμένει μια αποκλειστική δεξίωση όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Εθνικό περίπτερο τεχνολογίας και την παρουσία μας στο MWC.

 

10.10.2013 Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)

Λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των αρμοδίων οικονομικών εταίρων και την υψηλή ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού και των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στα πλαίσια του προγράμματος «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)», αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων των ενδιαφερομένων από 10/10/2013 στις 21/10/2013 και ώρα 14:00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα υποστηρίζει την εξωστρεφή και ανταγωνιστική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα των ΜΜΕ

 

03.06.2013 Η Regate Α.Ε. ανακοίνωσε τη νέα έκδοση 5.1 του BizeGate, με σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση περιλαμβάνει μηχανισμό παραγγελιοληψίας με φωτογραφίες ειδών και άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών καθώς και με αλγόριθμους διευκόλυνσης των πωλητών (π.χ. κερδοφορία παραγγελίας, υπολογισμού κόστους μεταφορικών, σύνθεση παλετών, κ.ο.κ).. Ταυτόχρονα αναβαθμίστηκε όλη η εφαρμογή του διαχειριστικού BizeGate σε σύγχρονα πρότυπα, με νέο μοντέρνο look-and-feel

Τέλος, ενσωματώθηκε γνωστή Mobile Device Management πλατφόρμα στη λύση BizeGate, με σκοπό να επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση των smartphones των εν κινήσει στελεχών που χρησιμοποιούν το BizeGate για τις καθημερινές τους εργασίες.

 

04.02.2013 Η Regate AE στο Mobile Word Congress 2013

Η Regate ΑΕ συμμετέχει στην Εθνική Ελλάδας Νέων Τεχνολογιών που «κατεβαίνει» στο Mobile Word Congress 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για τον κλάδο των φορητών τεχνολογιών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 25 έως 28 Φεβρουαρίου. Η Regate θα βρεθεί στη Βαρκελώνη για να διερευνήσει πιθανούς συνεργάτες με στόχο την περαιτέρω διείσδυσή της σε αγορές του εξωτερικού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστεί και η νέα κάθετη εφαρμογή Διαχείρισης Παγίων της Regate, με την εμπορική ονομασία BizeGate Asset Management.

Η Regate AE, μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, εξειδικεύεται από το 2004 σε λύσεις που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες ‘εκτός των τειχών’ της επιχείρησης (Sales Force Automation, Merchandising, Field Service, Asset Management), με τη χρήση των φορητών τεχνολογιών.

 

09.01.2013 BizeGate: Νέα εγκατάσταση στην ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate πλέον προσφέρεται σε πάνω από 100 χρήστες διαφορετικών τμημάτων (πωλητές, merchandisers και διοίκηση) της εταιρείας πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Το BizeGate καλύπτει δυναμικά από την παρακολούθηση της διανομής σε κάθε σημείο, διαδικασίες merchandising (στοκ, τιμοληψίες, πρόσωπα, φωτογράφηση, κοκ) έως την εντατική παραγγελιοληψία. Οι πληροφορίες από και προς το σύστημα BizeGate συγχρονίζεται με το SAP.

Οι χρήστες χρησιμοποιούν σύγχρονη ταμπλέτα με οικονομική σύνδεση για την αποστολή δεδομένων από το πεδίο. Ως εφεδρικό σύστημα της εφαρμογής, σε κάθε πωλητή έχει διατεθεί και κινητό τηλέφωνο τύπου Android ώστε σε περίπτωση προβλήματος να συνεχίζει απρόσκοπτα την εργασία του.

 

28.12.2012 Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του προγράμματος των ΠΕΠ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Οριστικοποιήθηκε το πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών, ύψους 456 εκατ. ευρώ, το οποίο θα προκηρυχθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013.

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, μετά την προκήρυξη θα δοθεί προθεσμία δύο μηνών (ως τα μέσα Μαρτίου) για την προετοιμασία και υποβολή των προτάσεων από τους επενδυτές, ενώ δύο μήνες θα διαρκέσει και η αξιολόγησή τους. Εκτιμάται ότι οι πληρωμές προς τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν θα ξεκινήσουν από τα μέσα του 2013.

<pΟ συνολικός επιχορηγούμενος προϋπολογισμός (δημόσια δαπάνη και ιδιωτική συμμετοχή) κάθε πρότασης, μπορεί να κυμαίνεται:

από 30.000 έως 300.000 € για τους τομείς Μεταποίησης και Τουρισμού
από 20.000 έως 100.000 € για τον τομέα Εμπόριο – Υπηρεσίες.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ: www.pep-espa.gr

 

08.10.2012 BizeGate: Βίντεο mobile εφαρμογής Field Service στη Θεοδώρου

Στο www.field-service.gr , διαδικτυακό τόπο της Regate AE για το θέμα της διαχείρισης της τεχνικής υποστήριξης στο πεδίο, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν βίντεο με την υλοποίηση σχετικής εφαρμογής στη Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ. Στο βίντεο, τα στελέχη της Θεοδώρου εξηγούν πως η εταιρεία οργάνωσε καλύτερα το Τμήμα Service βελτιώνοντας την after-sales εξυπηρέτηση των πελατών, μέσα από την ολοκληρωμένη λύση BizeGate Field Service που υλοποιήθηκε από τη Regate AE.

Το BizeGate Field Service, απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εξοπλίσει τους τεχνικούς της με τα κατάλληλα μέσα για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στο χώρο του πελάτη (service-on-site). Το BizeGate Field Service αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση της αγοράς που μπορεί να εγκατασταθεί πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιχείρηση αποφασίσει να μηχανοργανώσει τους τεχνικούς της, είτε πρόκειται για απλή παροχή υπηρεσιών (π.χ. συντήρηση εξοπλισμού, καταγραφές μετρητών, σύνδεση-αποσύνδεση από δίκτυο, κ.τ.λ.), είτε πρόκειται για πιο εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη που περιλαμβάνει και την εγκατάσταση ανταλλακτικών και αναλωσίμων (με φορητή τιμολόγηση).

 

17.09.2012 Νέο e-Newsletter για το Mobility στις επιχειρήσεις

Όλα τα νέα και τις τάσεις γύρω από τις εφαρμογές των φορητών τεχνολογιών (mobility) στις επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν τα στελέχη στο ηλεκτρονικό newsletter myMobilityNews που αποστέλλεται από τη REGATE AE. Το myMobilityNews περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με τομείς όπως η αυτοματοποίηση πωλήσεων (Sales Force Automation), το Field Marketing, η διαχείριση της τεχνικής υποστήριξης (Field Service), η διαχείριση αποθεμάτων, η φορητή τιμολόγηση (ex-VAN) και η διαχείριση παγίων (Asset Management).

Το myMobility News απευθύνεται στα στελέχη όλων των τμημάτων τα οποία διαθέτουν εργαζόμενους που βρίσκονται εν κινήσει μέσα και έξω από την επιχείρηση: διεύθυνση πωλήσεων, διεύθυνση logistics/εφοδιαστικής αλυσίδας, τεχνική διεύθυνση και ΙΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν συνδρομητές δωρεάν στην ιστοσελίδα www.regate.gr/mymobilitynews

 

10.09.2012 BizeGate: Νέα εγκατάσταση στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι κάτοχος των σημάτων της FIX Hellas, της ιστορικότερης ελληνικής μπίρας, και της FIX Dark, της πρωτοποριακής εναλλακτικής ως προς τη μαύρη μπίρα στην ελληνική αγορά. Με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και το επενδυτικό της πλάνο σε πλήρη εξέλιξη, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποτελεί μια αμιγώς ελληνική και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση, καταλαμβάνοντας ήδη σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά μπίρας.
Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate πλέον προσφέρεται στους πωλητές της εταιρείας πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Το σύστημα υποστηρίζει αποτελεσματικά τη διαδικασία επιθεώρησης των ομάδων πωλήσεων της εταιρείας, σε πραγματικό χρόνο, μέσω ενός ειδικού interface που διατίθεται στους supervisors και επικεφαλής πωλήσεων. Ο εξοπλισμός που επελέγη αφορά στα Motorola ES400, που αποτελούν την ιδανικότερη λύση για εργασίες στο πεδίο.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα εγκαταστάθηκε και παραμετροποιήθηκε, ώστε να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της εταιρείας, σε χρονικό διάστημα λιγότερο των δυο εβδομάδων

 

07.05.2012 BizeGate: Νέα modules για εμπορικές επιχειρήσεις

Η νέα έκδοση του BizeGate ενσωματώνει δυο νέα modules που απευθύνονται σε εμπορικές επιχειρήσεις. Ειδικότερα, το module διαχείρισης συμφωνιών απευθύνεται σε εταιρείες που είναι προμηθευτές στις αλυσίδες supermarket και στα μεγάλα πολυκαταστήματα και ενσωματώνει στο BizeGate δυνατότητες παρακολούθησης γκάμας προϊόντων σε επίπεδο υποκαταστήματος πελάτη, τυπολογίες, κατηγορίες ειδών, κ.ά. Ειδικότερα, από ένα τρισδιάστατο matrix, η εταιρεία μπορεί να διαχειριστεί τις εμπορικές συμφωνίες με τις αλυσίδες supermarket και με απλές κινήσεις να ενημερώνει απομακρυσμένα την ομάδα πωλήσεων στο πεδίο για τις αλλαγές, τα είδη προς καταγραφή και το εκάστοτε πλανόγραμμα, ουσιαστικά καταργώντας τις αμέτρητες XLS λίστες. Τέλος, το νέο module διανομών απευθύνεται σε διανομείς και έχει την ικανότητα να χειριστεί πάνω από 100.000 είδη, πολλαπλές αποθήκες και τιμοκαταλόγους, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους διανομείς που επισκέπτονται μικρά σημεία, είτε στα μεγάλα κέντρα είτε στην επαρχία, να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους, ακόμα και μέσα από οικονομικές συσκευές τύπου Android.

 

23.04.2012 BizeGate: Ο κλάδος διανομών αγκαλιάζει τη νέα γενιά συστημάτων SFA

Οι εταιρείες διανομών ΒΗΤΑ ΠΙ ΑΕΒΕ (ομίλου ΕΛΓΕΚΑ), ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΣ Α.Ε., ZANIDEM Α.Ε.και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ε. υιοθέτησαν το αναβαθμισμένο σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate που παρέχει η Regate A.E.
Το BizeGate αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη mobility πλατφόρμα και προσφέρει πραγματικό ολοκληρωμένο Sales Force Automation (SFA) και όχι μόνο απλή παραγγελιοληψία. Μερικά από τα οφέλη που αποκόμισαν οι εν λόγω εταιρείες είναι η παρακολούθηση των πωλητών τους μέσω GPS, η εύκολη δρομολόγηση, η λήψη παραγγελίας με πλήρη ενσωμάτωση των τιμολογιακών πολιτικών, η αυξημένη εισπρακτικότητα με τη δυνατότητα εκτύπωσης απόδειξης είσπραξης σε θερμικό εκτυπωτή, καθώς και τα νέα modules «διαχείρισης συμφωνιών» και «διαχείρισης διανομών» που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο ράφι του supermarket/πολυκαταστήματος.

 

19/12/2011 Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης Λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στην ΑΦΟΙ ΔΙΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. (FRULATTI)

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Sales Force Automation στην εταιρεία εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής Frulatti. Η Frulatti ιδρύθηκε το 1979 και κατά το διάστημα των τριάντα και πλέον χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά απέκτησε πολύτιμη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του επαγγελματικού χώρου των ζαχαροπλαστών, σημαντικότατη εμπειρία στην κάλυψη των αναγκών τους και θεμελίωσε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες με τις καινοτομίες τους καθοδηγούν σε παγκόσμιο επίπεδο τις εξελίξεις στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική.

Το BizeGate διασυνδέθηκε αμφίδρομα με το ERP του πελάτη, ενώ η client εφαρμογή, που θα είναι το εργαλείο λειτουργίας του κάθε πωλητή, εγκαταστάθηκε σε βιομηχανικού τύπου PDAs και θα προσφέρει δυνατότητες όπως εντατική φορητή παραγγελιοληψία με πλήρη ενσωμάτωση και αυτόματη εφαρμογή της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής της εταιρείας ανά σημείο πώλησης, διαχείριση πελατολογίου, οικονομικές καρτέλες πελατών – ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, καθώς και διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων. Επίσης, η προσφερόμενη λύση περιλαμβάνει και περιβάλλον on-line επιθεώρησης των επιμέρους ομάδων πωλήσεων της εταιρείας, ενώ επιπλέον παρέχει στη Διοίκηση της εταιρείας πρόσβαση σε μια εκτενή λίστα από στατιστικά και άλλες αναφορές πωλήσεων, που θα τη διευκολύνουν στη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων.

Τα οφέλη που θα έχει η εταιρεία με την υιοθέτηση του BizeGate είναι σημαντικά. Η παραγωγικότητα των πωλητών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων, λογιστήριο κ.τ.λ.), όσο και επειδή θα μπορούν να είναι σε on-line επικοινωνία με τη βάση δεδομένων του ERP τους, μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας εξ αποστάσεως συγχρονισμού που θα κρατάει λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

 

05/12/2011 Νέες εγκαταστάσεις του BizeGate B2B

Σε νέες εγκαταστάσεις του BizeGate B2B στις εταιρείες ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε., ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Α.Ε. και STELT ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. προχώρησε η REGATE. Οι εν λόγω επιχειρήσεις, έχοντας λειτουργήσει αρκετό καιρό με την πλατφόρμα BizeGate για την αυτοματοποίηση του τμήματος πωλήσεών τους, αποφάσισαν να επενδύσουν στη νέα έκδοση του module BizeGate B2B που επεκτείνει τη λειτουργικότητα του BizeGate, προσφέροντας ένα ασφαλές λειτουργικό περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών προς τους συνεργάτες και μεταπωλητές της εκάστοτε επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, το BizeGate B2B προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ασφαλούς περιβάλλοντος (με SSL), μέσα από το οποίο οι πελάτες κάθε επιχείρησης θα μπορούν να δίνουν παραγγελίες με πλήρη ενσωμάτωση και αυτόματη εφαρμογή της τρέχουσας εμπορικής και πιστωτικής πολιτικής της εταιρείας ανά πελάτη, να ελέγχουν τις καρτέλες τους με ανάλυση σε επίπεδο ειδών τιμολογίου, να βλέπουν τα στατιστικά πωλήσεών τους και πιθανά εκπτωτικά τζίρου, να αναζητούν τους νέους τιμοκαταλόγους, να βλέπουν στοκ, να προβάλλουν τις φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ειδών, ακόμα κι όταν τα γραφεία σας είναι κλειστά. Επιπλέον, προσφέρει και δυνατότητα on-line πληρωμών με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Επιπρόσθετα, το BizeGate B2B διασυνδέεται με όλα τα εμπορολογιστικά και ERP συστήματα (όπως ενδεικτικά των εταιρειών SAP, SingularLogic, SoftOne, Entersoft, κ.τ.λ.) και συνδυάζεται αποτελεσματικά με το υποσύστημα φορητής παραγγελιοληψίας BizeGate SFA (Sales Force Automation) για την πλήρη αυτοματοποίηση των πωλήσεων κάθε εταιρείας.

Τέλος, το BizeGate B2B είναι το πρώτο ολοκληρωμένο B2B σύστημα, το οποίο λειτουργεί στα πρότυπα της HTML5, παρέχοντας την πληροφόρηση αυτή σε κινητά τηλέφωνα (smartphones και tablets), με αποτέλεσμα να είναι πλήρως επιλέξιμο για τη δράση DigiMobile.

 

21/11/2011 Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης Λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στη VECHRO Α.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Sales Force Automation στη βιομηχανία χρωμάτων VECHRO A.E. Η VECHRO δραστηριοποιείται 60 χρόνια στην ελληνική αγορά οικοδομικών χρωμάτων κατέχοντας εξέχουσα θέση. Σήμερα, η VECHRO είναι η 1η σε πωλήσεις πιστοποιημένων Οικολογικών Χρωμάτων στην Ελληνική αγορά, καθώς και μια από τις πέντε πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη με τα περισσότερα πιστοποιημένα προϊόντα με το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα, ενώ το όνομά της είναι συνώνυμο με του συνδυασμού «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Το BizeGate θα διασυνδεθεί αμφίδρομα με το ERP του πελάτη, ενώ η client εφαρμογή θα εγκατασταθεί σε βιομηχανικού τύπου PDAs με λειτουργικό Windows Mobile, όπως το Motorola ES400 και Motorola MC65 που παρέχουν δυνατότητες 3G/GPRS. Οι εν λόγω συσκευές θα είναι το εργαλείο λειτουργίας του κάθε πωλητή, μέσα από το οποίο θα έχει δυνατότητες όπως εντατική φορητή παραγγελιοληψία, υποστήριξη barcodes, υποστήριξη καταγραφής στίγματος μέσω GPS, διαχείριση πελατών, οικονομικές καρτέλες πελατών – ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, εισπράξεις και ταμείο πωλητή, καθώς και διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων.

Τα οφέλη που θα έχει η εταιρεία με την υιοθέτηση του BizeGate είναι σημαντικά. Η παραγωγικότητα των πωλητών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων, λογιστήριο κ.τ.λ.), όσο και επειδή θα μπορούν να είναι σε on-line επικοινωνία με τη βάση δεδομένων του ERP τους, μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας εξ αποστάσεως συγχρονισμού που θα κρατάει λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

 

07/11/2011 Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στη ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ LTD (Λευκωσία, Κύπρος)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ LTD είναι Επιχείρηση Διανομών που εδρεύει στη Λευκωσία και εμπορεύεται είδη καπνιστού, πούρων, καπνού, μικρών εργαλείων DIY κι εξαρτημάτων, μαχαιριών όλων των ειδών, ηλεκτρικών συσκευών, ειδών προσωπικής φροντίδας, λαμπών φωτός, μπαταριών κ.ά. Απασχολεί συνολικά 20 πωλητές οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στην Κύπρο.

Μετά από αρκετά στάδια αξιολόγησης των σημαντικότερων λύσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, η ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ LTD επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate από τη Regate A.E. Μερικές από τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στην προσφερόμενη λύση είναι οι εξής: φορητή παραγγελιοληψία πωλητών, υποστήριξη barcodes, υποστήριξη καταγραφής στίγματος μέσω GPS, προβολή ολοκληρωμένης συναλλακτικής εικόνας πελάτη, διαχείριση τιμοκαταλόγων, καθώς και επιθεώρηση πωλήσεων μέσα από το module BizeGate Supervisors. Τέλος, με το υποσύστημα BizeGate 4C (B2B & B2C), θα αναπτυχθεί ένα ηλεκτρονικό κανάλι επικοινωνίας και συναλλαγών με τους μεταπωλητές (π.χ. χονδρέμποροι, super-markets κ.τ.λ.) και τους πελάτες της εταιρείας, με on-line επικοινωνία με το ERP (SAP) της εταιρείας.

Η προσφερόμενη λύση θα εγκατασταθεί σε υφιστάμενο φορητό εξοπλισμό της εταιρείας που αφορά σε βιομηχανικού τύπου PDAs με λειτουργικό Windows Mobile. Ωστόσο, αναμένεται στο εγγύς μέλλον να ανανεώσουν τον εξοπλισμό των πωλητών τους με οικονομικότερες και πιο σύγχρονες φορητές συσκευές τύπου Android.

Τα οφέλη που θα έχει η εταιρεία με την υιοθέτηση του BizeGate είναι σημαντικά. Η παραγωγικότητα των εν κινήσει στελεχών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων, λογιστήριο κ.τ.λ.), όσο και επειδή θα μπορούν να είναι σε on-line επικοινωνία με τη βάση δεδομένων του ERP τους, μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας εξ αποστάσεως συγχρονισμού που θα κρατάει ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα! Επιπλέον, δεδομένου ότι η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών αποτελεί αξία αλλά και παράγοντα επιτυχίας της εταιρείας, θα μπορέσουν να βελτιστοποιήσουν τους χρόνους αποστολής των παραγγελιών με ταυτόχρονο εκμηδενισμό των λαθών.

 

24/10/2011 Νέα Έκδοση του BizeGate Field Service

Η REGATE A.E. παρουσιάζει την καινούρια έκδοση του BizeGate Field Service, το οποίο απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εξοπλίσει τους τεχνικούς της με τα κατάλληλα μέσα για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στο χώρο του πελάτη (service-on-site). Ειδικότερα, σε συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Θεοδώρου που εισήλθε δυναμικά στη μετοχική της σύνθεση στις αρχές του 2011, η Regate αναμόρφωσε πλήρως το εν λόγω σύστημα, ώστε να καλύπτει πλέον εξ ολοκλήρου ακόμη και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Έτσι, το BizeGate Field Service αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση της αγοράς που μπορεί να εγκατασταθεί πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιχείρηση αποφασίσει να μηχανοργανώσει τους τεχνικούς της, είτε πρόκειται για απλή παροχή υπηρεσιών (π.χ. συντήρηση εξοπλισμού, καταγραφές μετρητών, σύνδεση-αποσύνδεση από δίκτυο, κ.τ.λ.), είτε πρόκειται για πιο εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, που περιλαμβάνει και την εγκατάσταση ανταλλακτικών και αναλωσίμων (με φορητή τιμολόγηση).

Πιο συγκεκριμένα, κάθε τεχνικός εξοπλίζεται με μια φορητή συσκευή (και προαιρετικά, με έναν φορητό θερμικό ή κρουστικό εκτυπωτή), ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στην ολοκληρωμένη εικόνα του πελάτη, στα συμβόλαια συντήρησης, στον εξοπλισμό υπό εγγύηση, στο ιστορικό επισκευών, κ.τ.λ. Επίσης, έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης του Δελτίου Επίσκεψης ή Τεχνικής Υποστήριξης, των παραστατικών για την τοποθέτηση ανταλλακτικών (Δελτίο Αποστολής), την τιμολόγηση των υπηρεσιών ή την παραλαβή hardware προς επιστροφή (Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής). Επιπλέον, το BizeGate επιτρέπει στο χρήστη την καταγραφή του χρόνου παραμονής στον πελάτη (ώρα έναρξης και λήξης) και προσφέρει τη δυνατότητα on-line πρόσβασης σε τεχνικά εγχειρίδια και σε Knowledge base. Τέλος, μέσα από το BizeGate, επιτρέπεται η πλήρης διαχείριση της αποθήκης του κάθε οχήματος των τεχνικών, με τα ανάλογα Συγκεντρωτικά Δελτία Αποστολής, καθώς και η on-line παρακολούθηση του στόλου των τεχνικών, με τη χρήση GPS και εξοδολογίου.

 

10/10/2011 BizeGate: Αυτοματοποίηση Πωλήσεων σε συσκευές με Android

Με μεγάλη επιτυχία έχει ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate, σε συσκευές Android. Μέσα στο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν πάνω από 10 νέες εγκαταστάσεις της Android έκδοσης, σε υπάρχον και νέο πελατολόγιο, σε συσκευές Tablet αλλά και κινητά τηλέφωνα, με Android 2.1 και άνω.

Η Regate πλέον έρχεται να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς για Android εφαρμογές στον τομέα της αυτοματοποίησης πωλήσεων (sales force automation). Η έκδοση για Android ουσιαστικά καλύπτει πλήρως όλες τις λειτουργίες του BizeGate οι οποίες είναι παραδοσιακά διαθέσιμες μόνο σε laptop/netbook και PDA με Windows Mobile.

Η Android έκδοση είναι διαθέσιμη είτε μέσω συνδρομής μέσα από το Microsoft S+S Incubation Center (βλέπε BizeGate On Demand – www.mobilesales.gr) αλλά και σε εγκαταστάσεις on premise (βλέπε BizeGate Business και Enterprise Edition).

Με την εξέλιξη αυτή το BizeGate αποτελεί σήμερα το πρώτο και το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων (salesforce automation system), με δυνατότητα χρησιμοποίησης συσκευών Android, Windows XP/7 καθώς και Windows Mobile ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικών τύπων συσκευές, για την κάλυψη των αναγκών της ίδιας ομάδας πωλήσεων μειώνοντας δραστικά το κόστος αγοράς εξοπλισμού ή ακόμα και επιδοτώντας το μέσα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που συνεργάζεστε.

 

12/09/2011 BizeGate: Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στην ALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. (Όμιλος Μούχαλη)

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρείαALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. Η ALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Μούχαλη και δραστηριοποιείται στην αγορά της Μικρής Λιανικής. Με κύκλο εργασιών €21,5 εκ. και πελατολόγιο πάνω από 5.000 σημεία Μικρής Λιανικής, κατέχει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη αγορά. Επίσης, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό 90 ατόμων, στόλο 25 αυτοκινήτων διανομής, ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και συνεχή ανάπτυξη & εγκατάσταση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων, η εταιρεία ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται.

Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate πλέον προσφέρεται στους πωλητές της εταιρείας πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Επιπλέον το σύστημα υποστηρίζει αποτελεσματικά τη διαδικασία επιθεώρησης σε πραγματικό χρόνο των ομάδων πωλήσεων της εταιρείας, μέσω ενός ειδικού interface που διατίθεται στους supervisors και επικεφαλής πωλήσεων. Τέλος, όλοι οι χρήστες του συστήματος έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από στατιστικά και άλλες αναφορές πωλήσεων που προσφέρουν τη δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης του πλάνου πωλήσεων.

Για τον εξοπλισμό των πωλητών, η Διοίκηση της ALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. επέλεξε φορητές συσκευές Symbol Motorola ES400, ενώ το BizeGate διασυνδέθηκε με το ERP της εταιρείας, για την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση των απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας.

 

25/07/2011 Ξεκινάει η Εμπορική Διάθεση του BizeGate για Συσκευές Android!

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των νέων εκδόσεων των εφαρμογών BizeGate SFA(σύστημα φορητής παραγγελιοληψίας & merchandising) και BizeGate Medical Reps (σύστημα διαχείρισης ιατρικών επισκέψεων) για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android.

Πιο συγκεκριμένα, ως πρωτοπόρος εταιρεία πληροφορικής στον κλάδο των φορητών επιχειρηματικών εφαρμογών, η REGATE A.E. επένδυσε σημαντικούς πόρους στην έρευνα και ανάπτυξη για την υποστήριξη του νέου δημοφιλούς λειτουργικού Android. Η υλοποίηση έχει πραγματοποιηθεί σε Java με Android SDK, με αποτέλεσμα οι νέες εκδόσεις του BizeGate να είναι «καθαρόαιμες» εφαρμογές (native applications) που κάνουν χρήση όλων των απαραίτητων λειτουργιών και δυνατοτήτων των συγκεκριμένων φορητών συσκευών.

Με αυτήν την εξέλιξη, η REGATE είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης εν κινήσει στελεχών σε απίστευτα οικονομικές συσκευές τύπου smartphones ή tablets, τις οποίες μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν με επιδότηση, μέσα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με συμβόλαια φωνής ή/και δεδομένων.

 

11/07/2011 Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στην Ορίζοντες Α.B.E.E.

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρείαΟρίζοντες Α.B.E.E. Η εταιρεία ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1996, από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των S/M και αναδείχθηκε σε μία από τις δυναμικότερες εταιρίες διανομών, εισαγωγών και αντιπροσωπειών στη βόρεια Ελλάδα. Η εταιρεία, με την εμπειρία, τον εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων της από την Θεσσαλία μέχρι τον Έβρο, παρέχοντας προηγμένες υπηρεσίες πιστοποιημένες στα πρότυπα ISO και HACCP.
Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate Enterprise Edition οι πωλητές πλέον μπορούν μέσα από τη φορητή συσκευή τους να πραγματοποιήσουν κανονικές και τριγωνικές πωλήσεις, επιστροφές καταλλήλων και ακατάλληλων προϊόντων με ταυτόχρονη καταγραφή των ημερομηνιών λήξης. Η χρήση barcode scanner επιτρέπει την άμεση και ταχύτατη εκτέλεση όλων των εργασιών, σε πάνω από 6000 κωδικούς διανομής. Στις ήδη διευρυμένες δυνατότητες merchandising του BizeGate, προστέθηκε η δυνατότητα φωτογράφησης του σημείου πώλησης, ώστε να καταγράφονται και οπτικά οι ενέργειες promotion, sell-out, καταγραφές στοκ, προσώπων και άλλων πάγιων στοιχείων. Επιπρόσθετα, ο κάθε πωλητής μπορεί να παρακολουθεί το ταμείο του, τις εισπράξεις και τα έξοδά του, ενώ όλες οι αναφορές προς τη διεύθυνση πωλήσεων υλοποιούνται πλέον ηλεκτρονικά.

Για τον εξοπλισμό των πωλητών η Διοίκηση της Ορίζοντες Α.B.E.E. κατέληξε σε βιομηχανικές φορητές συσκευές τύπου Ruggedized PDA.

Τέλος επισημαίνεται, ότι το BizeGate διασυνδέθηκε με το Microsoft Dynamic NAV, για την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση των απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας με το εμπορικό και το λογιστήριο.

 

21/06/2011 Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στη Χατζηγιαννάκη Κουφετοποιία Α.Ε.

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρείαΧατζηγιαννάκη Κουφετοποιία Α.Ε. Πρόκειται για την πλέον αναγνωρισμένη βιομηχανία κουφέτων, η οποία μετά από 60 χρόνια αφοσίωσης και συνεχούς προσπάθειας, συνεχίζει να κατέχει μία εξέχουσα θέση στον κλάδο της κουφετοποιίας και των ζαχαρωδών προϊόντων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Η λύση φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising που υλοποιήθηκε προσαρμόστηκε ώστε να ενσωματώσει τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Πωλήσεων και να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των εν κινήσει στελεχών της εταιρείας. Από τις σημαντικές ιδιαιτερότητες της λύσης που παραδόθηκε αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι υποστηρίζει πλήρως την ανάγκη του χρώματος –μεγέθους που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας. Επιπλέον, με το module BizeGate Supervisors παρέχονται στους Επιθεωρητές και Επικεφαλής Πωλήσεων δυνατότητες αποτελεσματικής διαχείρισης και επιθεώρησης σε πραγματικό χρόνο της ομάδας των εξωτερικών πωλητών. Επίσης, με το Module BizeGate Reporting & Statistics προσφέρεται η δυνατότητα σε όλους δημιουργίας εξ αποστάσεως στατιστικών και άλλων αναφορών, που αποτελούν βασική ανάγκη της Διεύθυνσης Πωλήσεων της εταιρείας.

Για φορητό εξοπλισμό των πωλητών, η Διοίκηση της Χατζηγιαννάκη Κουφετοποιία Α.Ε. αποφάσισε να χρησιμοποιηθούν τα Fujitsu Tablet PCs με τα οποία είχε ήδη εξοπλίσει τα εν κινήσει στελέχη της πριν από μερικά χρόνια.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων διασυνδέθηκε με το Entersoft Business Suite ERP του πελάτη, για την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση των απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας.

 

23/05/2011 Δυο Σημαντικές Πιστοποιήσεις για τη REGATE A.E.

Η Regate A.E. στα πλαίσια των συνεργιών της, με τις εταιρείες του Ομίλου Επιχειρήσεων Θεοδώρου πρόσφατα έλαβε δυο νέες πιστοποιήσεις. Συγκεκριμένα, η REGATE είναι πλέον Silver Independent Software Vendor (ISV) της Microsoft, με πιστοποιημένο προϊόν την ολοκληρωμένη λύση BizeGate, που καλύπτει τους κλάδους αυτοματοποίησης πωλήσεων (SFA), φορητής τιμολόγησης (EXVAN) και κάλυψης αναγκών ιατρικών επισκεπτών (Mobile Reps CRM).

Επιπρόσθετα, η REGATE έλαβε την πιστοποίηση Zebra ISV Partner καθιστώντας την έτσι, τη πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά, που πιστοποιείται στην υλοποίηση εφαρμογών, για τους φορητούς θερμικούς εκτυπωτές της εισηγμένης στο αμερικάνικο χρηματιστήριο ZEBRA Technologies Corporation. Η διάκριση αυτή επιτρέπει στη REGATE, να έχει πρόσβαση σε πόρους, για την υλοποίηση κάθετων εφαρμογών στο βιομηχανικό και εμπορικό κλάδο, όπως για παράδειγμα το BizeGate Field Service, για την κάλυψη αναγκών των τεχνικών εταιρειών (παροχή υπηρεσιών και φορητή τιμολόγηση ανταλλακτικών), καθώς και λύσεις ηλεκτρονικών φορητών εισπράξεων (π.χ. ασφαλιστικές εταιρείες).

 

09/05/2011 Η Regate A.E. μέλος του Όμιλου Θεοδώρου

Aναγνωρίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τις προοπτικές ανάπτυξης της REGATE A.E. ο Όμιλος Επιχειρήσεων Θεοδώρου αποφάσισε να εισέλθει δυναμικά στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της REGATE, που εξειδικεύεται, από το 2004 στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων φορητής τεχνολογίας (Enterprise Mobility).

Οι ελληνικές εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τη μοναδική ικανότητα της REGATE, να αναπτύσσει καινοτομικές λύσεις αυτοματοποίησης ομάδων πωλήσεων (Sales Force Automation), τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (ex-Van), διαχείρισης τεχνικής υποστήριξης (Field Service) και διαχείρισης ιατρικών επισκεπτών (Medical CRM-Reps). Η τεχνολογική υπεροχή των λύσεων, η τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου και η διάθεση του λογισμικού, ως υπηρεσίας βάσει του μοντέλου Cloud Computing καθιστούν τη REGATE πρωτοπόρο στον κλάδο της.

Με την συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στη μετοχική της σύνθεση η REGATE αποκτά τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και φορητού εξοπλισμού (SYMBOL MOTOROLA, DATAMAX O’NEIL, ZEBRA, κ.ά.), με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.

 

02/05/2011 BizeGate: Εγκατάσταση ολοκληρωμένης λύσης Merchandising στην Johnson & Johnson Hellas.

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων και merchandising BizeGate SFA στην εταιρεία Johnson & Johnson Hellas. Με περισσότερες από 230 εταιρείες, σε 57 χώρες και 116.000 εργαζόμενους η Johnson & Johnson είναι η περισσότερο ολοκληρωμένη εταιρεία στον κόσμο στην παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας της υγείας, για τις αγορές καταναλωτικών, φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων.

Το BizeGate SFA είναι ένα εργαλείο, που καλύπτει ανάγκες εντατικού merchandising. Μπορεί να καλύπτει τη συλλογή στοιχείων, από την αγορά (πάγια, ανταγωνισμός, στοκ, ελλείψεις, προωθητικές ενέργειες, κλπ) και να στέλνει άμεση αναφορά τους στη διοίκηση εντός λεπτών, για την λήψη των αναγκαίων μέτρων. Ως εκ τούτου οι merchandisers και επιθεωρητές μπορούν μέσα από μια ολοκληρωμένη λύση, να παρακολουθούν τη συμφωνημένη γκάμα του εκάστοτε καταστήματος, να καταγράφουν τις ελλείψεις, τον ανταγωνισμό και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, την παραγωγικότητα των merchandisers.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε σε cloud server περιβάλλον, μέσα από τις υποδομές της REGATE και του Microsoft S+S Incubation Center, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα του συστήματος να ξεπερνάει το 99,999%. Ταυτόχρονα, οι φορητές συσκευές Symbol Motorola ES/400 προσφέρουν σε χαμηλό κόστος όλες τις δυνατότητες, που μπορεί να χρειαστεί ένας merchandiser, όπως φωτογράφιση του σημείου, barcode scanning και full πληκτρολόγιο, για καταγραφή σχολίων.

 

11/04/2011 BizeGate: Εγκατάσταση ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων στην εταιρεία ΣΤ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate SFA στην εταιρείαΣΤ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Με έτος ιδρύσεως το 1998 διανύει ήδη τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας της, με κύρια δραστηριότητα τη διανομή Μπαταριών και Αναλώσιμων Ψηφιακής Τεχνολογίας, σε μαγαζιά χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Νότια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το BizeGate SFA κάλυψε τις άμεσες λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες, των εν κινήσει και απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας και ειδικότερα των εξωτερικών πωλητών, merchandisers, τιμοληπτών και των υπεύθυνων διαχείρισης έργων καταγραφής τιμών ή ερευνών αγοράς, των υπευθύνων διαχείρισης των αποθηκών, των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων, καθώς και των πελατών, που επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης, από την εταιρεία. Αναλυτικά το BizeGate έδωσε τη δυνατότητα, για Διαχείριση Πελατών, Παραγγελιοληψία Πωλητή, Καταγραφές Ανταγωνισμού, Πολλαπλά Σενάρια Ερωτηματολογίων, Διαχείριση Στόχων Συνεργατών, Picking – Packing και Reporting & Statistics Standard και πολλές ακόμα εφαρμογές.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε, σε cloud server περιβάλλον, μέσα από τις υποδομές της REGATE και του Microsoft S+S Incubation Center, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα του συστήματος, να ξεπερνάει το 99,999%. Ταυτόχρονα οι φορητές συσκευές Symbol Motorola ES/400 προσφέρουν, σε χαμηλό κόστος, όλες τις δυνατότητες, που μπορεί, να χρειαστούν, σε ένα απομακρυσμένο στέλεχος της εταιρείας, όπως φωτογράφιση του σημείου, barcode scanning και full πληκτρολόγιο, για καταγραφή σχολίων.

 

04/04/2011 Δύο Νέες Υλοποιήσεις της Συνδρομητικής Λύσης BizeGate On Demand

Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων, για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας οι εταιρείες ΚΡΙΒΕΚ Α.Ε. ΚΡΕΑΤΟΣ και ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.Β.Ε. επέλεξαν την ολοκληρωμένη λύση φορητής παραγγελιοληψίας BizeGate On Demand της Regate A.E. – με σταθερή μηνιαία συνδρομή, ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft S+S Incubation Center – προκειμένου, να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες των πωλητών τους και να αποκτήσουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους. Η ΚΡΙΒΕΚ Α.Ε. ΚΡΕΑΤΟΣ είναι μια αμιγώς κρητική επιχείρηση, με αντικείμενο δραστηριότητας τις εισαγωγές, την επεξεργασία και την διάθεση νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, θαλασσινών και λαχανικών, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που πληρούν τις πιο αυστηρές Ελληνικές και Ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Αντίστοιχα η ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.Β.Ε. είναι μια, από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του σχεδιασμού και της παραγωγής των υλικών & αξεσουάρ μόδας, με δύο μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα και μια στην Άπω Ανατολή.

Οι κυριότεροι λόγοι, για τους οποίους οι προαναφερόμενες εταιρείες αποφάσισαν, να εκσυγχρονίσουν την υποδομή και τον τρόπο λειτουργίας των Τμημάτων Πωλήσεών τους, αλλά και οι βασικότερες προσδοκίες τους, οι οποίες, θα καλυφθούν, με την επιλογή του BizeGate On Demand συμπεριλαμβάνουν την εύκολη δημιουργία και άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, με δυνατότητες γρήγορης ανεύρεσης συμπληρωματικών ή και υποκατάστατων κωδικών (up & cross selling), την πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής τους, την αύξηση της παραγωγικότητας των πωλητών χάριν των δυνατοτήτων on-line επιθεώρησης των Ομάδων Πωλήσεων, καθώς και τη βελτίωση της εισπρακτικότητας, από τους πελάτες τους.

Ειδικότερα, με το BizeGate On Demand οι παραπάνω εταιρείες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών τους, με δυνατότητες, όπως φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, κ.ά. Επιπλέον επισημαίνεται, ότι το BizeGate On Demand, θα διασυνδεθεί, με την κεντρική βάση δεδομένων του εμπορολογιστικού προγράμματος, κάθε εταιρείας, ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη μεταφορά δεδομένων, από και προς τις φορητές συσκευές των πωλητών, μέσω του υποσυστήματος BizeConnect SaaS.

 

30/03/2011 BizeGate Reps: Εγκατάσταση της λύσης BizeGate Reps στην εταιρεία PROSTRAKAN – ΑΝΑΒΙΩΣΙΣ Ε.Π.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης ιατρικών επισκεπτών BizeGate Reps στην εταιρεία PROSTRAKAN – ΑΝΑΒΙΩΣΙΣ Ε.Π.Ε.

Το BizeGate Reps, θα καλύψει πλήρως τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των εν κινήσει στελεχών (ιατρικών επισκεπτών) της εταιρείας, με δυνατότητες, όπως διαχείριση των ιατρών, των νοσοκομείων, των κλινικών και των ιδιωτικών ιατρείων, που επιβλέπει ο εκάστοτε ιατρικός επισκέπτης, ενημέρωση ιατρού και αξιολόγηση της δύναμής του στη συνταγογράφηση των φαρμάκων της Prostrakan κ.ά. Επιπλέον, θα παρέχει άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επιθεωρητές και επικεφαλής πωλήσεων, για την εξέλιξη του προγράμματος επισκέψεων, κάθε ιατρικού επισκέπτη, καθώς και πρόσβαση, για όλους, σε μια σειρά, από στατιστικά και άλλες αναφορές πωλήσεων. Επισημαίνεται, ότι το BizeGate Reps, που υλοποιείται, για λογαριασμό της PROSTRAKAN – ΑΝΑΒΙΩΣΙΣ Ε.Π.Ε., θα λειτουργεί, τόσο σε φορητές συσκευές τύπου Laptop – Netbook, όσο και σε Android smartphones, για τη διευκόλυνση των εν κινήσει στελεχών.

 

28/03/2011 100% Επιλέξιμες οι Λύσεις της Regate, για την «Εξωστρέφεια» του ΕΣΠΑ

Η Regate A.E. ανακοινώνει, ότι συμμετέχει, ως Προμηθευτής Προηγμένων Λύσεων Πληροφορικής στο πρόγραμμα«Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του ΕΣΠΑ, το οποίο επιδοτεί, με ποσοστό 45% – 50% την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μεταποίησης, του χονδρικού εμπορίου, των κατασκευών και της παροχής υπηρεσιών.

Ειδικότερα, η δράση «Εξωστρέφεια» αφορά στην υλοποίηση επενδύσεων, που θα υποστηρίξουν την υλοποίηση νέων προϊόντων ή την προώθηση των ήδη υπαρχόντων, σε νέες αγορές. Στόχος της είναι οι επιχειρήσεις, που θα ενισχυθούν, να μπορούν, να αξιοποιήσουν νέα τεχνολογικά εργαλεία, για την ανάπτυξή τους και να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης. Η εν λόγω δράση υλοποιείται, από την εταιρεία «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.» (www.digitalaid.gr) του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η υποβολή προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά, από την 10/3/2011, έως την 24/5/2011, ενώ τα επενδυτικά σχέδια, θα πρέπει, να κυμαίνονται, από 30.000 €, έως 250.000 €, ανά επιχείρηση.

H Regate Α.Ε. προσφέρει φορητές λύσεις πληροφορικής, που είναι 100% επιλέξιμες και εντάσσονται στην κατηγορία «Αγορά λογισμικού & Προμήθεια Προηγμένων Τεχνολογιών Πληροφορικής». Συγκεκριμένα σας προσφέρει την ολοκληρωμένη λύση BizeGate, η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των εν κινήσει στελεχών σας, με καθετοποιημένες εφαρμογές, όπως φορητή παραγγελιοληψία και merchandising (sales force automation), τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (exvan) και διαχείριση ιατρικών επισκεπτών (Representatives).

Παράλληλα, ως αποκλειστικός πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματοποίησης πωλήσεων, που παρέχονται μέσα, από το Microsoft S+S Incubation Center, σε cloud server περιβάλλον η Regate A.E. προσφέρει τη συνδρομητική λύση φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising BizeGate On Demand, η οποία έχει σταθερή μηνιαία χρέωση (από €24 το μήνα, ανά χρήστη) και αποτελεί απολύτως επιλέξιμη δαπάνη, για τη δράση «Εξωστρέφεια».

Με το BizeGate εξασφαλίζετε μεγάλα επιχειρηματικά οφέλη, όπως αποτελεσματικότερη διαχείριση των εμπορικών σας συναλλαγών, με τους πελάτες σας, αύξηση της παραγωγικότητας των εν κινήσει στελεχών σας, ελαχιστοποίηση των λαθών, κατά τη παραγγελιοληψία, άμεση διεκπεραίωση και αποστολή των παραγγελιών σας, μείωση του κόστους αποθήκευσης, σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρείας σας, κ.τ.λ. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του συστήματος BizeGate είναι το φιλικό και λειτουργικό user interface, η ταχύτητα της εφαρμογής και του εξ αποστάσεως συγχρονισμού των δεδομένων, η δυνατότητα off-line πρόσβασης, από οποιαδήποτε κατηγορία φορητής συσκευής (Laptop, Tablet PC, Netbook, PDA), η δυνατότητα διασύνδεσης, με κάθε πληροφοριακό σύστημα (π.χ. ERP, CRM, κ.τ.λ.), η εύκολη παραμετροποίηση και ενσωμάτωση των ιδιαιτεροτήτων του τρόπου λειτουργίας, κάθε επιχείρησης, καθώς και η μέγιστη ασφάλεια επικοινωνίας και συναλλαγών.

 

23/03/2011 Συμπεράσματα έκθεσης CeBIT 2011

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η CeBIT 2011, η οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα «Work and Life with the Cloud», το οποίο απασχολεί πολλές κατηγορίες του κλάδου. Περισσότεροι από 500 CIOs από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στην Έκθεση, των οποίων οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούν καταγράφουν έναν όγκο πωλήσεων ύψους 500 δις. ευρώ. Περίπου 4.200 επιχειρήσεις από 70 χώρες συμμετείχαν στην CeBIT, μεταξύ άλλων και εταιρίες οι οποίες απείχαν για αρκετά χρόνια, όπως οι Motorola, Oracle, HP, Xerox, Canon, Epson και η Siemens Enterprise Communications.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Di-Micro Ανάπτυξη Λογισμικού A.E., η οποία παρουσίασε το λογισμικό της Disaster Management Framework. Οι εμπορικοί επισκέπτες ανήλθαν στους 339.000 προερχόμενοι, από 90 χώρες. Η επόμενη CeBIT, θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο 6-10 Μαρτίου 2012.

 

28/02/2011 Η Regate A.E. συμμετέχει, ως Χορηγός στο Cloud Computing Forum

Έχουμε την τιμή, να σας ανακοινώσουμε, ότι η Regate A.E., θα είναι Χορηγός στο Cloud Computing Forum, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Grande Bretagne Hotel.

Πρόκειται, για το πρώτο ανεξάρτητο συνέδριο, που διοργανώνεται αποκλειστικά, για το Cloud Computing και στοχεύει στην ανάλυση της επιχειρηματικής και επιχειρησιακής διάστασης αυτής της νέας τάσης στον κλάδο της πληροφορικής φιλοδοξώντας, να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό, για τα στελέχη του ΙΤ και του business σχετικά, με την εισαγωγή, δράση και μετάβαση της επιχείρησης στο νέο τοπίο, που διανοίγεται μπροστά μας.

Με αυτήν την ευκαιρία, θα θέλαμε, να σας επισημάνουμε, ότι θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με τίτλο “REGATE: Cloud & SaaS σε Δράση. Success Stories” και εισηγητή τον κ. Γιώργο Μαρκατάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Regate A.E.

Στην παρουσίαση αυτή, θα αναλυθούν οι βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες πρέπει, να ακολουθούνται, από μια εταιρεία πληροφορικής, που ασχολείται, με SaaS, για να έχει τη μέγιστη απόδοση, σε cloud computing. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν σύντομα case studies πελατών της Regate (π.χ. Johnson & Johnson A.E., Berling A.B.E.E., Puratos Hellas A.E., SCA Hygiene Products A.E.), που έχουν επιλέξει τη SaaS έκδοση του BizeGate καθώς και τα αντίστοιχα ποσοτικά οφέλη (σε ευρώ), που αποκόμισαν, από την αξιοποίηση της εν λόγω εφαρμογής.

 

25/02/2011 BizeGate: Υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ Α. ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ Α.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ Α. ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, με συνεργασίες όπως οι FRIESLAND CAMPINA, NESTLE, ΕΛΓΕΚΑ, ενώ για το 2010 είχε κύκλο εργασιών 4.5 εκ. ευρώ.

Η λύση BizeGate Sales Force Automation που υλοποιήθηκε καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας παρέχοντάς τους πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας και διαχείρισης συναλλακτικής εικόνας πελάτη (μέσω του υποσυστήματος BizeGate 4SF), καθώς και δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης παραστατικών και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (μέσω του υποσυστήματος BizeGate XVAN). Αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate XVAN που υλοποιήθηκε καλύπτει ανάγκες τριγωνικών πωλήσεων και αποθήκης εναπόθεσης, με εύκολο και αποδοτικό τρόπο. Επιπλέον, μέσω του υποσυστήματος BizeGate SUPERVISORS, παρέχεται η δυνατότητα στους επικεφαλής πωλήσεων να διαχειρίζονται ευκολότερα την ομάδα τους και να την επιθεωρούν, σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο στο τηλέφωνο με τους πωλητές και οδηγούς.

Επισημαίνεται ότι το BizeGate επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το ERP σύστημα της εταιρείας (Epsilon Business) για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Επίσης, ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Psion Teklogix και φορητούς εκτυπωτές Oneil MF8i.

 

08/02/2011 BizeGate: Υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης εν κινήσει στελεχών BizeGate στην εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ Α.Β.Ε.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης εν κινήσει στελεχών BizeGate στην εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ Α.Β.Ε.Ε. Η εν λόγω εταιρεία έχει την έδρα της στα Ψαχνά Ευβοίας, ιδρύθηκε το 1984 και εξειδικεύεται στα προϊόντα ζύμης γνωστά, με την επωνυμία ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ στην εγχώρια αγορά, καθώς και στο εξωτερικό. Η Ευβοϊκή Ζύμη σήμερα απασχολεί 84 εργαζόμενους.

Η ανάγκη της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΖΥΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ήταν η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προέκυπταν, από τη χρήση της υφιστάμενης μηχανογραφικής υποδομής στο Τμήμα Πωλήσεων και στην Αποθήκη της εταιρείας και κατ’ επέκταση η βελτιστοποίηση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της. Στο πλαίσιο αυτό η ολοκληρωμένη λύση BizeGate αντικατέστησε τα παλαιότερα συστήματα και πλέον υποστηρίζει αποτελεσματικά τις ανάγκες αυτοματοποίησης των πωλήσεων (φορητή παραγγελιοληψία & merchandising), καθώς και της διαχείρισης της αποθήκης της (warehouse management system), μέσω φορητών συσκευών. Ειδικότερα, εντός του Ιανουαρίου 2011 η REGATE υλοποίησε το BizeGate SFA, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, καθώς και το BizeGate WMS, με δυνατότητες διαχείρισης απογραφών, picking/packing και διαχείρισης παραλαβών.

Επισημαίνεται, ότι το BizeGate επικοινωνεί, σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο, με το ERP σύστημα της εταιρείας (Entersoft), για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Επιπλέον, η εγκατάσταση έγινε στον υπάρχοντα φορητό εξοπλισμό των πωλητών και των αποθηκάριων μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος κτήσης του έργου.

 

2010

13/12/2010 BizeGate: Υλοποίηση της λύσης Sales Force Automation στην εταιρεία MAKTIN A.E.

Η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Sales Force Automation στην εταιρείαMAKTIN A.E.Η εν λόγω εταιρεία έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην εμπορία τροφίμων και ποτών.
Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων, για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας ηMAKTIN A.E.επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate Sales Force Automation προκειμένου, να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της. Ειδικότερα, το BizeGate καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες, όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, διαχείριση παραγγελιοληψίας κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate προσφέρεται η δυνατότητα στους επιθεωρητές πωλήσεων να διαχειρίζονται και να επιθεωρούν την ομάδα συνεργατών τους. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η αυτόματη μεταφορά δεδομένων, από και προς την κεντρική βάση δεδομένων του εμπορολογιστικού προγράμματος Softone τηςMAKTIN A.E., μέσω του υποσυστήματος BizeConnect.

08/11/2010On-Line Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα BizeGate από τη REGATE A.E.

Η REGATE A.E. πραγματοποιεί σειρά εκπαιδεύσεων στο Δίκτυο Συνεργατών της για τα προϊόντα του συστήματος BizeGate και ειδικότερα, για την αυτοματοποίηση πωλήσεων BizeGate SFA, για την τιμολόγηση επί αυτοκινήτου BizeGate exVAN και για τη διαχείριση ιατρικών επισκεπτών BizeGate Reps.
Οι on-line εκπαιδεύσεις αφορούν τόσο στα συνδρομητικά προϊόντα της πλατφόρμας BizeGate, που προσφέρονται on demand (Software-as-a_Service, SaaS), όσο και στις αντίστοιχες εκδόσεις τους, οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για εγκατάσταση στο χώρο του τελικού πελάτη (on-premise installation).
Οι εκπαιδεύσεις αυτές, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω Live Meetings απευθύνονται, σε νέους συνεργάτες, σε όλη την επικράτεια, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τη γκάμα των λύσεων που προσφέρουν στους πελάτες τους με νέα προϊόντα αιχμής, αλλά και στο υπάρχον δίκτυο συνεργατών, το οποίο θα επωφεληθεί με την παρουσίαση των νέων εκδόσεων του BizeGate, σε φορητές συσκευές παλάμης και σε netbooks/laptops.

27/10/2010 Τόνωση της Ελληνικής Οικονομίας από τη Μείωση της Πειρατείας Λογισμικού

Η Business Software Alliance (BSA) και η IDC εκπόνησαν τη μελέτη «Τα Οικονομικά Οφέλη από τη Μείωση της Πειρατείας Λογισμικού», η οποία παρουσιάζει τον αντίκτυπο της μείωσης της Πειρατείας Λογισμικού, κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες, σε 42 χώρες.
Τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας καταδεικνύουν, πως μειώνοντας το 58% του Δείκτη Πειρατείας Λογισμικού στην Ελλάδα, κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες, σε τέσσερα χρόνια, θα δημιουργηθούν 1.313 νέες θέσεις εργασίας, θα εισρεύσουν €357 εκατομμύρια από τη νέα οικονομική δραστηριότητα και επιπλέον €109 εκατομμύρια σε φορολογικά έσοδα, έως το 2013.
Αν όμως η Ελλάδα πραγματοποιήσει την παραπάνω μείωση σε δύο χρόνια, η οικονομική δραστηριότητα και τα φορολογικά έσοδα θα αυξηθούν κατά 35% και 36% αντίστοιχα. Το σημαντικότερο κέρδος, όμως, είναι πως το 68% των οφελών που θα προκύψουν παραμένει στην ελληνική οικονομία.

26/10/2010 Πτωτική Κίνηση του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος στον Τομέα των Τ.Π.Ε.

Από τις αρχές του έτους ο Δείκτης Κλίματος των Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών συνεχίζει την καθοδική πορεία του και σημειώνει ιστορικά χαμηλή επίδοση, για τρίτο συνεχές τρίμηνο, βάσει των στοιχείων του Παρατηρητηρίου, για την ΚτΠ. Εξαίρεση αποτελούν οι Υπηρεσίες ΤΠΕ, στις οποίες σημειώνεται άνοδος, μετά από δύο τρίμηνα πτώσης.
Στη Βιομηχανία ΤΠΕ υπάρχει βελτίωση των προσδοκιών, ενώ η εμπιστοσύνη των καταναλωτών παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Σε γενικές γραμμές ο τομέας ΤΠΕ δεν διαφοροποιείται από τη γενική εικόνα της οικονομίας στην Ελλάδα, όπου οι επιχειρηματικές προσδοκίες είναι δυσμενείς, με τα νέα φορολογικά και δημοσιονομικά μέτρα, να εντείνουν την απαισιοδοξία.

27/09/2010 Το BizeGate στο σύννεφο που λέγεται Azure

Η εφαρμογή BizeGate πλέον παρέχεται και μέσω της πλατφόρμαςAzureτης Microsoft. Η πλατφόρμαAzure, που συμπεριλαμβάνει τα Windows Azure και SQL Azure προσφέρει τα κατάλληλα λειτουργικά εργαλεία, για την πλήρη υποστήριξη των εφαρμογών αυτοματοποίησης πωλήσεων (SFA) και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (EVAN) της σουίτας εφαρμογών BizeGate.
Οι πελάτες, που έχουν πολλαπλές εγκαταστάσεις (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Ρουμανία) ή γενικότερα, που επιθυμούν η εφαρμογή τους, να ανταποκρίνεται άμεσα, σε όλα τα σημεία τους μπορούν πλέον, να το πετύχουν με την έκδοση του BizeGate γιαAzure. Η πρόσβαση στα δεδομένα παραμένει απόλυτα ασφαλής πάνω από τους servers της Microsoft, ενώ η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών ξεπερνάει το 99,999%. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες για backup και monitoring των υπηρεσιών, ενώ η τεχνική υποστήριξη λειτουργεί σε επίπεδο 24/7/365.
Με τη μετάβαση στην πλατφόρμαAzureη REGATE είναι έτοιμη, να υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα των φορητών κινητών τηλεφώνων Windows Phone 7, για τα οποία είναι γνωστό, ότι οι μέχρι σήμερα εφαρμογές, που λειτουργούσαν σε Windows 5/6 και 6.5 δεν θα είναι διαθέσιμες, καθώς το τεχνολογικό υπόβαθρο των Phone 7 είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των Windows Mobile 5/6/6.5.

23/09/2010 Νέα Υλοποίηση της Ολοκληρωμένης Λύσης BizeGate

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρείαΜΑΡΙΑ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ Α.Ε.ΗΜΑΡΙΑ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ Α.Ε.είναι δημιούργημα του Δημήτρη Πατμανίδη και ξεκίνησε το 1957 στην Αθήνα. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με την εισαγωγή ανταλλακτικών των Ευρωπαϊκών μοτοσυκλετών, που κυριαρχούσαν την εποχή εκείνη, καθώς και με ανταλλακτικά ποδηλάτων. Σταδιακά έστρεψε το ενδιαφέρον της στα ανταλλακτικά των Ιαπωνικών δικύκλων HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KAWASAKI, αλλά και PIAGGIO. Σήμερα, εισάγει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και απευθύνεται σε καταστήματα ανταλλακτικών μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων.
Η λύση BizeGate Sales Force Automation που υλοποιήθηκε καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας παρέχοντάς τους δυνατότητες, όπως φορητή παραγγελιοληψία, καρτέλες πελατών και ολοκληρωμένη συναλλακτική εικόνα πελάτη, διαχείριση πελατών, ατζέντας και δρομολογίων, εξοδολόγιο, εισπράξεις-ταμείο κ.ά. Επίσης, στη Διεύθυνση Πωλήσεων, παρέχονται δυνατότητες, όπως διαχείριση και επιθεώρηση ομάδας πωλήσεων. Ταυτόχρονα, μέσω του συστήματος BizeGate B2B η εταιρεία πλέον παρέχει νέες δυνατότητες προς το δίκτυο των συνεργατών και μεταπωλητών της, όπως προβολή διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος, προβολή της τιμής κάθε είδους, παρουσίαση ειδικών προσφορών & εκπτώσεων, προβολή φωτογραφιών και εκτεταμένων τεχνικών ή εμπορικών περιγραφών, για κάθε είδος, παραγγελιοληψία, κ.λ.π.
Επισημαίνεται, ότι το BizeGate, επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο, με το ERP σύστημα της εταιρείας (Softone), για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Ο εξοπλισμός, που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές τύπου Netbook.

13/09/2010 Νέα Υλοποίηση της Συνδρομητικής Λύσης BizeGate On Demand

Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία εμπορίαςUNIFLAME Α.Ε.HUNIFLAME A.E.δραστηριοποιείται στο χώρο του Χονδρεμπορίου Καπνικών και Ψιλικών ως αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας.
Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας ηUNIFLAME Α.Ε.επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate On Demand – με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft Incubation Center – προκειμένου, να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της.
Ειδικότερα με την Premium έκδοση του BizeGate On Demand ηUNIFLAMEκαλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας με δυνατότητες, όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση τιμοκαταλόγων κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Premium Edition ηUNIFLAME Α.Ε.καλύπτει τις ανάγκες των επιθεωρητών της εταιρείας με δυνατότητες, όπως on-line διαχείριση και επιθεώρηση ομάδων πωλητών καθώς και επιθεώρηση αποθηκών. Τέλος, κάθε χρήστης του συστήματος έχει πρόσβαση σε μια πλούσια λίστα στατιστικών και άλλων αναφορών πωλήσεων, βάσει διαφόρων κριτηρίων και παραμέτρων.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Netbooks.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate On Demand διασυνδέθηκε on-line με απόλυτη επιτυχία με το Eurofasma ERP, μέσω του υποσυστήματος BizeGate SaaS.

06/09/2010 Νέα Υλοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Αποθηκών BizeGate WMS (Warehouse Management System)

Η REGATE υλοποίησε το σύστημα BizeGate WMS (Warehouse Management System) στη βιομηχανία χρωμάτωνCOSMOSLAC A.E.ΗCOSMOSLACείναι ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των χρωμάτων, με εξειδίκευση στην παραγωγή χρωμάτων σε SPRAY και στην εμπορία λειαντικών και πολυεστερικών υλικών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων σε χρώματα, συγκολλητικά υλικά και ειδικά προϊόντα συντήρησης και προστασίας, που καλύπτουν κάθε απαίτηση ποιότητας του χομπίστα και του επαγγελματία. Μεταξύ των διεθνώς αναγνωρισμένων brands της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η σειρά graffiti με κωδικό όνομα SABOTAZ, καθώς και η σειρά πλαστικών χρωμάτων οικοδομής ASPRO.
ΗCOSMOSLACστεγάζει σήμερα τις εγκαταστάσεις της σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο και τους ανθρώπους της (52 άτομα προσωπικό) σε καταστήματα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι πωλήσεις της πλέον ξεπερνούν τα 4.5 εκ ευρώ μεγάλο μέρος από τις οποίες γίνεται σε 15 αγορές του εξωτερικού.
H εταιρεία αναζητούσε ένα συνεργάτη με την κατάλληλη τεχνογνωσία σε mobile εφαρμογές και με καταρτισμένα στελέχη ικανά να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της βιομηχανίας και να προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των αποθηκών της. Η REGATE ανταποκρίθηκε, με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις αυτές υλοποιώντας την εφαρμογή BizeGate WMS, ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης. Ειδικότερα, εγκατέστησε τα υποσυστήματα Απογραφών, Picking, Packing και Παραλαβών από Παραγωγή και από Προμηθευτές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate WMS έχει διασυνδεθεί on-line με το SEN ERP, ενώ το μοντέλο φορητής συσκευής που επιλέχθηκε για τα εν κινήσει στελέχη των αποθηκών της εταιρείας είναι το Motorola MC75.

31/08/2010 Νέα υλοποίηση της λύσης Vessel Positioning & Performance για τη ναυτιλιακή εταιρεία ALLSEAS MARINE A.E.

Η REGATE A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση του συστήματος Vessel Positioning & Performance στην εταιρείαALLSEAS MARINE A.E.Το Vessel Positioning & Performance λειτουργεί σε συσκευές BlackBerry και είναι υλοποιημένο με τεχνολογίες Java κάνοντάς το έτσι ένα ευέλικτο σύστημα πλήρως συμβατό με όλες τις υπάρχουσες πλατφόρμες για BlackBerry, καθώς και συμβατό με μελλοντικές συσκευές.
Το Vessel Positioning & Performance εγκαθίσταται στον BES Server της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρείας, διασυνδέεται με το ναυτιλιακό σύστημα (π.χ. ERP) και παρέχει δυνατότητες όπως παρακολούθηση του στόλου, τρέχουσα θέση ελλιμενισμού και πληροφορίες όπως Vessel Position Port Names, Status ETC, ETB, ETD, στοιχεία των agents με δυνατότητες ηλεκτρονικού καταλόγου, καθώς και Key Performance Indicators, όπως ταχύτητα πλοίου, καταναλώσεις κ.α.
Η εφαρμογή Vessel Positioning & Performance είναι πλήρως ευέλικτη, με αποτέλεσμα η εγκατάστασή της να δίνει στις συσκευές BlackBerry όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτεί το τεχνικό τμήμα ή ο εφοπλιστής, ακόμα και σε χώρες εκτός Ευρώπης, όπου η πρόσβαση στο Internet και στα εσωτερικά VPNs της ναυτιλιακής είναι περιορισμένη.

29/07/2010 ΑΥΞΗΣΗ 60% ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤH BSA

Από τις αρχές του έτους, Ο οργανισμός Business Software Alliance (BSA) πραγματοποιεί εντατικές προσπάθειες για ενημέρωση των επιχειρήσεων για τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση παράνομου λογισμικού, μέσω ενεργειών μάρκετινγκ και σε συνδυασμό με νομικές ενέργειες που διενεργούνται σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν μη αδειοδοτημένο λογισμικό.
Στο πλαίσιο αυτό, η BSA ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατέγραψε αύξηση 60% στις αναφορές περιπτώσεων χρήσης παράνομου λογισμικού από ελληνικές εταιρίες. Παρόλο που σημειώθηκε ρεκόρ νομιμοποιήσεων 1 εκατομμυρίου Ευρώ και αφορά στις συνολικές δαπάνες που κατέβαλλαν οι επιχειρήσεις για απόκτηση των απαραίτητων αδειών χρήσης λογισμικού, οι αναφορές κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010 ξεπέρασαν κατά πολύ το σύνολο των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν το 2009.
Πλέον κρίνεται αναγκαίο να τεθούν σε εφαρμογή ενέργειες για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, αφού σύμφωνα με την Παγκόσμια Μελέτη για την Πειρατεία Λογισμικού 2009 η Ελλάδα κατατάσσεται στην τρίτη υψηλότερη θέση στην Ε.Ε. με ποσοστό 58% και η εμπορική αξία του παράνομου αυτού λογισμικού ανέρχεται στα 173 εκατομμύρια Ευρώ.
Σύμφωνα με δήλωση του κ. Κώστας Σαμαράς (εκπρόσωπος της επιτροπής της BSA στην Ελλάδα) «οι επιχειρήσεις μπορούν και οφείλουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της πειρατείας στην Ελλάδα. … Μέρος της αντιμετώπισης του προβλήματος είναι να γνωρίζουν ότι η κακή χρήση του λογισμικού μπορεί να έχει πολλές μορφές. Για παράδειγμα, πειρατεία είναι το παράνομο λογισμικό που έχει εγκατασταθεί από μη εξουσιοδοτημένες πηγές του Διαδικτύου, όπως επίσης και το λογισμικό που δεν είναι πλήρως αδειοδοτημένο».
Μια εταιρεία που χρησιμοποιεί λογισμικό που δεν είναι πλήρως αδειοδοτημένο, σημαίνει ότι χρησιμοποιεί το προγράμματα σε περισσότερους Η/Υ από όσους ορίζει η άδεια χρήσης. Προκειμένου να είναι νόμιμες και ασφαλείς, η BSA συμβουλεύει τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν πρακτικές Διαχείρισης Πόρων Λογισμικού, ώστε να γνωρίζουν τα είδη των προγραμμάτων λογισμικού που χρησιμοποιούν στο δίκτυο Η/Υ τους, καθώς και να διασφαλίζουν ότι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες νόμιμες άδειες χρήσης.

26/07/2010ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ BIZEGATE

Η Regate A.E. υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τηΜ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε., η οποία αφορά στη μεταπώληση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate (On-Premise Installation) και της συνδρομητικής λύσης φορητής παραγγελιοληψίας & merchandising BizeGate On Demand (που παρέχεται μέσω του Microsoft S+S Incubation Center). HM. Παπασάββαςείναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος εταιρεία, η οποία αναπτύσσει συνεργασίες με ερευνητικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο καθώς και με καινοτόμες εταιρείες που ηγούνται στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή.
Πιο συγκεκριμένα ηM. Παπασάββαςπαρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη και πλέον είναι εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Regate Α.Ε. Μέσω του Τμήματος Έρευνας, Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου (Research, Development & Quality Control) της εταιρείας ενημερώνεται διαρκώς, για τις εξελίξεις στο διεθνή τεχνολογικό χώρο, αναπροσαρμόζοντας τις δραστηριότητες της, που αφορούν στην εφαρμοσμένη και τεχνολογική έρευνα-καινοτομία σε πληθώρα κλάδων της οικονομίας. Σαν αποτέλεσμα είναι σε θέση, να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων διεθνών προδιαγραφών και να προσφέρει ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις, που προσθέτουν σημαντική επιχειρηματική αξία και ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις εταιρείες που τις εφαρμόζουν.

20/07/2010 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΛΥΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ BizeGate Reps ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ VENCIL PHARMACEUTICALS LTD

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση της λύσης ιατρικών επισκεπτών BizeGate Reps στηVENCIL PHARMACEUTICALS LTD. ΗVENCIL PHARMACEUTICALS LTDεισήλθε δυναμικά τον Φεβρουάριο του 2010 στο χώρο της αντιπροσώπευσης γνωστών σειρών φαρμακευτικών – καλλυντικών προϊόντων στο γεωγραφικό πεδίο της Νότιας Ελλάδας.
Η ταχύτητα ανόδου των πωλήσεων τηςVENCIL PHARMACEUTICALS LTDξεπέρασε γρήγορα τις προβλέψεις του επιχειρησιακού σχεδίου, καθιστώντας έτσι απαραίτητη την άμεση εγκατάσταση και λειτουργία μιας αποτελεσματικής και δυναμικής λύσης, που να είναι εύκολη στη χρήση και να καλύπτει τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των ιατρικών της επισκεπτών. Στο πλαίσιο αυτό, ηVENCILεπέλεξε το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα BizeGate Reps. Έτσι, οι ιατρικοί επισκέπτες του Τμήματος Πωλήσεων της εταιρείας αποκτούν πλέον αυξημένη παραγωγικότητα και σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους, μέσα από ένα φορητό περιβάλλον εργασίας, που τους παρέχει άμεση ενημέρωση και δυνατότητες, όπως διαχείριση εβδομαδιαίου προγράμματος για τα ιδρύματα και τα ιδιωτικά ιατρεία, πρόσβαση στους τομείς κάθε ιατρικού επισκέπτη, διαχείριση κύκλων ενημέρωσης ιατρών, ενημέρωση και αξιολόγηση νοσηλευτικού προσωπικού, κ.ά.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε, για τους ιατρικούς επισκέπτες της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Netbooks.

07.07.2010 Τμήμα Προστασίας Διανοητικής Ιδιοκτησίας από το ΣΔΟΕ

Η Business Software Alliance (BSA) επικροτεί την πρωτοβουλία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ πρ. ΥΠ.Ε.Ε) για την σύσταση Τμήματος Προστασίας Διανοητικής Ιδιοκτησίας με το οποίο στοχεύει στην πάταξη του φορολογικού εγκλήματος που συνδέεται με την προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με το νέο φορολογικό νόμο 3842/10, το Τμήμα Προστασίας Διανοητικής Ιδιοκτησίας θα είναι αρμόδιο για τη συλλογή, ανάλυση και αξιολόγηση στοιχείων από βάσεις δεδομένων και λοιπές πηγές πληροφοριών, καθώς και για τη διενέργεια επιτόπιων ελέγχων και ερευνών προς εντοπισμό, αποκάλυψη και καταπολέμηση οικονομικών εγκλημάτων που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως η χρήση μη αδειοδοτημένων προγραμμάτων Η/Υ. Επίσης, βάσει του ισχύοντος νόμου 3524/2007, όπου πραγματοποιείται έλεγχος και διαπιστώνεται χρήση μη αδειοδοτημένου λογισμικού θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για κάθε μη αδειοδοτημένο πρόγραμμα. Για παράδειγμα, μια επιχείρηση που διαθέτει συνολικά οκτώ Η/Υ, των οποίων τα προγράμματα λογισμικού είναι πειρατικά (δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια χρήσης), θα κληθεί να πληρώσει συνολικό πρόστιμο 8.000 ευρώ. Εάν ο κάθε Η/Υ διαθέτει περισσότερα από ένα πειρατικά προγράμματα, το πρόστιμο μπορεί να διπλασιαστεί ή ακόμα και να πενταπλασιαστεί.

23/06/2010 Υλοποίηση συνδρομητικής λύσης BizeGate On Demand στην εταιρεία Χρ. Ζησόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Regate A.E. εγκατέστησε το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρείαΧΡ. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας ειδών διατροφής και τυποποιημένων σνακ (Tasty Foods), με έδρα στη Λαμία.
ΗΧΡ. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., έχοντας εμπειρία από παλαιότερη λύση φορητής παραγγελιοληψίας, αναζήτησε μια νέα σύγχρονη λύση, η οποία θα είναι συνδρομητική, εύκολη στη χρήση από την ομάδα πωλήσεών της και θα διασυνδέεται πλήρως με το εμπορολογιστικό σύστημα (Eurofasma) της εταιρείας. Κατόπιν αξιολόγησης εναλλακτικών λύσεων, η εταιρεία κατέληξε στο BizeGate On Demand.
Ειδικότερα, έχοντας επιλέξει την έκδοση BizeGate On Demand Base II, ηΧΡ. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.καλύπτει τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής για κάθε πελάτη της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση πελατολογίου, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών (ευρετήρια παραγγελιών, καρτέλες χρεω-πιστώσεων), υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, υποστήριξη Barcodes, κ.ά.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Samsung OMNIA II, με ενσωματωμένο Bluetooth και GPS.

23/06/2010 Η Regate συμμετέχει στα Social Networks

Η Regate A.E. δημιούργησε τη δική της ταυτότητα στα καταξιωμένα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα (social networks) Facebook, Linked-In, Twitter και YouTube και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να γίνει επίτιμο μέλος της ομάδας, που θα ενημερώνεται πρώτη, για τις καινοτομίες της εταιρείας και για τις εξελίξεις στον τομέα του Enterprise Mobility.

10/05/2010ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ BizeGate ΑΠΟ ΤΗ Regate A.E. ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ YPSILON FINE FOODS Ε.Π.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στηνYPSILON FINE FOODS Ε.Π.Ε.. ΗYPSILON FINE FOODSείναι δημιούργημα της Υβόννης Θεοδωρίδη και πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο του εμπορίου ειδών Delicatessen στην ελληνική αγορά.
Η λύση BizeGate θα καλύψει τις ανάγκες των πωλητών της εταιρείας, για φορητή παραγγελιοληψία, καρτέλες πελατών και ολοκληρωμένη συναλλακτική εικόνα πελάτη, διαχείριση δρομολογίων, υποστήριξη GPS, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού και πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής, για κάθε πελάτη της εταιρείας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το BizeGate προσαρμόστηκε, ώστε να καλύψει ειδικές απαιτήσεις της εταιρείας συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής των ημερομηνιών λήξης ανά είδος, που εμφανίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο κατάστημα ενός πελάτη μαζί με τις ανάλογες ποσότητες, αλλά και της αυτόματης δημιουργίας προτεινόμενης βέλτιστης παραγγελίας λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό στοκ ̀ºαθώς και την καταγραφή στοκ και την ποσότητα παραγγελίας των τελευταίων επισκέψεων του πωλητή στον πελάτη.
Επισημαίνεται ότι το BizeGate θα επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα της εταιρείας (Κεφάλαιο, Altec), για την ανταλλαγή των πληροφοριών.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Intermec CN50.

05/05/2010 Υλοποίηση της συνδρομητικής λύσης BizeGate On Demand στην εταιρεία PURATOS A.E.B.E.

Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην πολυεθνική εταιρείαPURATOS A.E.Β.Ε.Πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών Α’ υλών ζαχαροπλαστικής, με ενδεικτικό ετήσιο τζίρο μεγαλύτερο από 20 εκ. ευρώ στην ελληνική αγορά.
Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων, για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας και έχοντας εμπειρία, από παλαιότερη συνδρομητική λύση φορητής παραγγελιοληψίας ηPURATOS A.E.B.E.επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate On Demand Base II – με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft S+S Incubation Center – προκειμένου να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της. To BizeGate On Demand Base II διασυνδέθηκε πλήρως με το ERP BaaN της εταιρείας, μετά από τη στενή συνεργασία με το τμήμα μηχανογράφησης τηςPURATOSστο Βέλγιο και κάλυψε επιτυχώς όλες τις ανάγκες της εταιρείας αποδεικνύοντας, ότι η Regate στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους ικανούς να εργάζονται αποδοτικά, ακόμα και όταν οι αποστάσεις ξεπερνούν τα 3.000 χιλιόμετρα!
Η λύση BizeGate On Demand αποτελεί το μόνο εγκατεστημένο σύστημα sales force automation παγκοσμίως για τηνPURATOS A.E.B.E.και αυτό έγκειται στο γεγονός ότι η λύση BizeGate On Demand είναι πολύ λειτουργική, γρήγορη και οικονομική, χωρίς έμμεσα ή κρυφά κόστη.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Samsung OMNIA II με Bluetooth και GPS.

04/05/2010 Υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης SFA στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΤΕΡΖΩΤΗ Ο.Ε.

Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Business Edition στην εταιρεία εμπορίαςΑΦΟΙ ΝΤΕΡΖΩΤΗ Ο.Ε.Η εν λόγω εταιρεία πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς τροφίμων στη Λακωνία και γενικότερα στη νότια Πελοπόννησο, με περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης.
Στο πλαίσιο, της δημιουργίας προϋποθέσεων για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας, ηΑΦΟΙ ΝΤΕΡΖΩΤΗ Ο.Ε.επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate Business Edition προκειμένου να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της.
Ειδικότερα, με την Business Edition έκδοση του BizeGate, ηΑΦΟΙ ΝΤΕΡΖΩΤΗ Ο.Ε.καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, καθώς επιτρέπει τη νέα εξελιγμένη μορφή παραγγελιοληψίας, με χρήση παραγγελιόχαρτων, στα οποία παρέχονται αυτόματα χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα είδη που αγοράζει ο πελάτης, προηγούμενες τιμές και εκπτώσεις, προτεινόμενες ποσότητες, προσφορές, κ.τ.λ. Η ιδιαιτερότητα του έργου έγκειται στο γεγονός ότι η λύση βοηθάει οπτικά τον παραγγελιολήπτη με τη χρήση χρωματισμών, για να γνωρίζει τα είδη που αγοράζει ο πελάτης του ανά κατηγορία, την εποχικότητα και τις προσφορές της εταιρείας, μέσα από μια μόνο οθόνη, αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητα των πωλητών.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Archos με λειτουργικό Windows 7. Τονίζεται ότι το BizeGate είναι η πρώτη εφαρμογή φορητής παραγγελιοληψίας στην ελληνική αγορά που έλαβε την πιστοποίηση αποδοτικής λειτουργίας στα Windows 7 από τη Microsoft.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του συστήματος BizeGate έγινε εξ ολοκλήρου απομακρυσμένα και το σύστημα ετέθη σε λειτουργία εντός 5 ημερών, με ολοκληρωμένη διασύνδεση με το SoftOne ERP.

29/03/2010 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ-100% on the Cloud»

Η REGATE σε συνεργασία με τη Microsoft και τις εταιρείες SoftOne, Interworks και Algosystems διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τη παρουσίαση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand.
Πρόκειται για το πλέον ολοκληρωμένο συνδρομητικό πακέτο αυτοματοποίησης πωλήσεων στην Ελλάδα, το οποίο επιτρέπει σε επιχειρήσεις να ενσωματώσουν διαδικασίες εντατικής παραγγελιοληψίας με χαμηλό κόστος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και είχε σημαντικό αριθμό συμμετοχών από στελέχη του κλάδου της πληροφορικής καθώς επίσης και του επιχειρηματικού κόσμου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις όλων των cloud εφαρμογών καθώς και case studies εταιρειών που ήδη χρησιμοποιούν εφαρμογές στο σύννεφο, όπως Alumil, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, SCA Hygiene και διαπίστωσαν ότι, όντως το επόμενο βήμα στο επιχειρηματικό λογισμικό είναι 100% On the Cloud!
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:

  • Καλωσόρισμα και εισαγωγική ομιλία αναφορικά με Software & Services από τον κύριο Γιώργο Βρέλλο, ISV and Partner Strategy Lead, Microsoft Ελλάς και τη κυρία Ελένη Ραχανιώτου, Solution Partners Lead, Microsoft Ελλάς
  • Παρουσίαση οφελών για τη σύγχρονη επιχείρηση από το Microsoft Incubation Center από τον κύριο Βασίλειο Ζωγράφο, Διευθύνων Σύμβουλος, Interworks
  • H Info-Quest και το U πρωτοπορούν παρέχοντας στην ελληνική αγορά Software as a Service & Cloud Computing, σε συνεργασία με το Microsoft Incubation Center από τον κύριο Αντώνη Σταματόπουλο, Sector Product Marketing Manager, Info-Quest
  • Soft1 On Demand: ERP as a Service από τον κύριο Θανάση Καθάριο, SoftOne Marketing Communications και παρουσίαση Case Study “15 μήνες εμπειρίας SaaS” από τον κύριο Τρύφωνα Σωτηρόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Α.Ε.
  • Παρουσίαση του BizeGate On Demand: Σύστημα Φορητής Παραγγελιοληψίας & Merchandising από τον κύριο Μάριο Σίνα, Εμπορικός Διευθυντής, Regate A.E.
  • Σύστημα Διαχείρισης Επαφών και Εταιρικής Επικοινωνίας (Telamon Contracts Communication Management System) από τον κύριο Κωνσταντίνο Χασάπη, New Products Development Manager, Algosystems S.A.
  • Ευκαιρίες και Προκλήσεις στο Οικοσύστημα S+S από τον κύριο Γιάννη Παυλή, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Προϊόντων, Otesat-Maritel
  • Πώς ο όμιλος Alumil επωφελήθηκε από την υλοποίηση του Cloud Infrastructure σε πολυεθνικό επίπεδο από τον κύριο Γεώργιο Κλουσιάδη, Διευθυντής Πληροφορικής Ομίλου Alumil

Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εταιρειών Regate, Microsoft, SoftOne, Interworks και Algosystems σχετικά με τις γενικότερες ανάγκες του κλάδου τους και να προτείνουν αντίστοιχα συγκεκριμένες αλλαγές στις υπηρεσίες και προϊόντα τους, που θα μεγιστοποιήσουν τη παραγωγικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό η Regate έχοντας σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών κατέγραψε τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και δεσμεύτηκε να τις ενσωματώσει στην εφαρμογή BizeGate On Demand.

 

29/03/2010 Υλοποίηση της συνδρομητικής λύσης SFA στην εταιρεία SCA HYGIENE PRODUCTS A.E.Β.Ε.

Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία εμπορίαςSCA HYGIENE PRODUCTS A.E.Β.Ε.ΗSCAείναι σουηδικής προέλευσης εταιρεία καταναλωτικών αγαθών και χάρτου με παγκόσμια εμβέλεια. Δραστηριοποιείτε σε περισσότερες από 90 χώρες, ακολουθώντας αρχές βιώσιμης ανάπτυξης, απασχολεί 52.000 υπαλλήλους και επιτυγχάνει κύκλο εργασιών παγκοσμίως της τάξεως των 11 δις ευρώ περίπου. Στην Ελλάδα, ηSCAείναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας σημειώσει ανάπτυξη πωλήσεων & κερδοφορίας +45% την τελευταία 5ετία, ως αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού & πλάνου υποστήριξης των προϊόντων της, του συνεχούς εκσυγχρονισμού και της διαρκούς βελτίωσης της οργάνωσής της. Πέραν από τις δραστηριότητες της εταιρείας σε λύσεις συσκευασίας και δασικής ξυλείας – όπου κατέχει ηγετικές θέσεις, στο κομμάτι των καταναλωτικών αγαθών, ηSCAείναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χαρτικών στην Ευρώπη (1/3 της αγοράς) και ηγέτης στην Ελλάδα με τα χαρτικά Zewa, τα προϊόντα φροντίδας ακράτειας ΤΕΝΑ, τις βρεφικές πάνες Libero και τις σερβιέτες Libresse.
Στο πλαίσιο, της δημιουργίας προϋποθέσεων για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας, ηSCAεπέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate On Demand – με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft Incubation Center – προκειμένου να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της.
Ειδικότερα, με την Premium έκδοση του BizeGate On Demand, ηSCAκαλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Premium Edition, ηSCAκαλύπτει τις ανάγκες των επιθεωρητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως on-line διαχείριση και επιθεώρηση ομάδων πωλητών, καθώς και επιθεώρηση αποθηκών. Τέλος, κάθε χρήστης του συστήματος έχει πρόσβαση σε μια πλούσια λίστα στατιστικών και άλλων αναφορών πωλήσεων, βάσει διαφόρων κριτηρίων και παραμέτρων.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Intermec CN50 με full configuration (barcode scanner, GPRS, GPS, Bluetooth, wifi, κ.τ.λ.).
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate On Demand διασυνδέθηκε on-line με απόλυτη επιτυχία με το SAP ERP, μέσω του υποσυστήματος BizeGate SaaS.

24/03/2010 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ BizeGate ΑΠΟ ΤΗ Regate A.E. ΣΤΗΝ IDER ΜΠΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Β. Α.Β.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στηνIDER ΜΠΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Β. Α.Β.Ε.. ΗIDERείναι δημιούργημα του Βασίλη Μπουρτζόγλου και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1964 ως ατομική επιχείρηση. Το 1976 επεκτείνεται σε Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρεία παραγωγής καλσόν και καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας στον Ελλαδικό χώρο, όσον αφορά τα μεγέθη, χρώματα, εφαρμογή ενώ παράλληλα ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες για εσώρουχα και κάλτσες χωρίς ραφές, από το 2000 ηIDERεξαπλώθηκε και στο χώρο του εσώρουχου διατηρώντας πάντα την ποιότητα, αλλά και τις τάσεις τις μόδας.
ΗIDERστεγάζεται σε ιδιόκτητο βιομηχανικό χώρο και η παραγωγή είνὰ¹ εφοδιασμένη με σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα ραφής, βαφείου, σιδερώματος και συσκευασίας όλα κατασκευασμένα στην Ιταλία, τη μεγαλύτερη πηγή τεχνογνωσίας του καλσόν. Επίσης, υπάρχουν χώροι αποθήκευσης των προϊόντων στα διάφορα στάδια παραγωγής.
Η λύση BizeGate, θα καλύψει τις ανάγκες των πωλητών της εταιρείας για φορητή παραγγελιοληψία, up & cross selling, καρτέλες πελατών και ολοκληρωμένη συναλλακτική εικόνα πελάτη, διαχείριση τιμοκαταλόγων κ.α. παρέχοντάς τους δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής της εταιρείας. Επιπλέον, το σύστημα θα προσφέρει on & off-line πρόσβαση σε ένα αναλυτικό κύκλωμα στατιστικών άλλων αναφορών πωλήσεων.
Επισημαίνεται ότι το BizeGate θα επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το ERP της εταιρείας (Boss Πληροφορική), για την ανταλλαγή των πληροφοριών.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει Netbooks Lenovo με broadband συνδέσεις από τη WIND Hellas.

16/03/2010 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ BIZEGATE ON DEMAND ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BERLING Α.B.E.E.

Εντός του Φεβρουαρίου, η Regate A.E. ανέλαβε να θέσει σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρείαBERLING Α.B.E.E.Με δραστηριότητα από το 1983 στον κλάδο της βιομηχανίας χρωμάτων και χημικών, η εταιρείαBERLINGέχει εδραιώσει τη θέση της σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, βασιζόμενη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Ειδικότερα, με την Premium έκδοση του BizeGate On Demand, ηBERLINGθα καλύψει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών και merchandisers, με δυνατότητες όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Premium Edition, ηBERLINGθα καλύπτει τις ανάγκες των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων της εταιρείας, με δυνατότητες όπως on-line διαχείριση και επιθεώρηση ομάδων πωλητών.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές τύπου Netbook. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Regate είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελληνική αγορά που παρέχει συνδρομητική λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων – με σταθερή μηνιαία χρέωση – για φορητές συσκευές τύπου laptop.

08/03/2010ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ REGATE ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ MICROSOFT S+S INCUBATION CENTER

Η Regate ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην εκδήλωση τουMicrosoft S+S Incubation Centerμε τίτλο “Το επόμενο βήμα στο επιχειρηματικό λογισμικό – 100% On the Cloud” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λ. Συγγρού 83-93, 117 45, Αθήνα). Η Regate αποτελεί τον αποκλειστικό πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματοποίησης πωλήσεων που παρέχονται μέσα από το MIC με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας (SaaS), με μηνιαία χρέωση.
Στην εκδήλωση αυτή, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, για τα οφέλη που μπορεί να αποκτήσει, εφαρμόζοντας τεχνικές φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising στην επιχείρησή του. Ειδικότερα, θα έχει την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τις δυνατότητες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του BizeGate On Demand, αλλά και να ακούσει τα πρακτικά οφέλη που δημιουργούνται από την αξιοποίησή του, μέσα από την παρουσίαση του Case Study της εταιρείαςSCA – Hygiene A.E. (ZEWA).

18/02/2010 ΥΛΟΠΟIΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚHΣ ΛYΣΗΣ SFA ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕIΑ ΒΙΕΛΕΝ Α.Β.Ε.Ε.

Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρείαΒΙΕΛΕΝ Α.Β.Ε.Ε.Πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο του υφάσματος και του επαγγελματικού εξοπλισμού, με δραστηριότητα από το 1990, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης.
Ειδικότερα, με την Base II έκδοση του BizeGate On Demand, ηΒΙΕΛΕΝκαλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, κ.ά.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές HTC HD2 με οθόνη αφής 4,3’’, Camera, Bluetooth και GPS.

10/02/2010 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KPML NATURAL SWISS COSMETICS Ε.Π.Ε.

Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρείαKPML NATURAL SWISS COSMETICS Ε.Π.Ε.. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείας στο χώρο των καλλυντικών και της κοσμετολογίας με περισσότερους από 100 πωλητές.
Η λύση BizeGate καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, όπως παραγγελιοληψία, καταγραφή συστάσεων και εξόφληση υπολοίπων πελατών. Ταυτόχρονα το τμήμα τηλεπωλήσεων (call center) χρησιμοποιεί τα CRM extensions του BizeGate για να επικοινωνεί με το πελατολόγιο και να οργανώνει την ομάδα πωλήσεων. Το BizeGate επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το ERP σύστημα της εταιρείας (SoftOne).
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Netbook με επιχορήγηση από WIND HELLAS.

2009

10/11/2009 ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΙΟΙ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑ Ο.Ε.Ε.

H Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος τιμολόγησης επί αυτοκινήτου BizeGate στην εταιρείαΥΙΟΙ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑ Ο.Ε.Ε.. Η λύση θα καλύψει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των merchandisers, καθώς και των οδηγών οχημάτων που λειτουργούν με τη φιλοσοφία της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου. Το BizeGate θα λειτουργεί σε φορητές συσκευές επάνω στο κάθε όχημα και θα επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα της εταιρείας, για την ανταλλαγή πληροφοριών. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές M3 Mobile Compia MC7500 με barcode scanner και φορητούς εκτυπωτές O’NEIL Microflash MF8i με διασύνδεση μέσω Bluetooth.

02.11.2009 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ WEB SITE ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ Α.Ε

Η Regate A.E. έθεσε σε λειτουργία τη νέα υλοποίηση του σύγχρονου website για τονΟργανισμό Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.Η νέα ιστοσελίδα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένουICMSLite, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες προβολής του οργανισμού και των υπηρεσιών του, καθώς και τις ανάγκες παροχής δυναμικής πληροφόρησης προς τους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες του.

21/10/2009 BIZEGATE: ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ BIZEGATE

Η REGATE A.E. ανακοινώνει τη νέα έκδοση του ολοκληρωμένου συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate. Πρόκειται για την πλέον προηγμένη λύση φορητής παραγγελιοληψίας και απομακρυσμένης τιμολόγησης που απευθύνεται στα εν κινήσει στελέχη κάθε επιχείρησης στους κλάδους του εμπορίου, της βιομηχανίας και της παροχής υπηρεσιών.
Το BizeGate αναβαθμίστηκε τεχνικά και λειτουργικά, ώστε να μπορεί να καλύψει με μοναδικό τρόπο τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των mobile χρηστών (π.χ. των πωλητών, των οδηγών οχημάτων που λειτουργούν με τη φιλοσοφία της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, των merchandisers, των ιατρικών επισκεπτών, των τιμοληπτών και των υπευθύνων ερευνών αγοράς, κ.ά.), μέσα από ένα εύχρηστο και ταχύτατο “φορητό” περιβάλλον.
Μεταξύ των σημαντικότερων νέων δυνατοτήτων του BizeGate που είναι πλέον διαθέσιμες στους πελάτες μας, αξίζουν να σημειωθούν τα εξής: υποστήριξη GPS, διαχείριση δρομολογίων και ατζέντας επισκέψεων πωλητών σε συνδυασμό με γεοδεδομένα, προβολή χαρτών με απεικόνιση δρομολογίων πωλητών και στιγμάτων πελατολογίου, καθώς και μια σημαντικά εμπλουτισμένη λίστα αναφορών στο υποσύστημα BizeGate Reporting & Statistics.
Επιπλέον, το διαχειριστικό interface της εφαρμογής έχει τροποποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε το δίκτυο των συνεργατών μας να μπορεί να παραμετροποιεί και να προσαρμόζει το σύστημα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με τρόπο ταχύτατο και αποτελεσματικό.

06/10/2009 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΤΣ Α.Ε.

Η Regate A.E. ανέλαβε έθεσε σε λειτουργία το νέο σύγχρονο website της εταιρείας φαρμακευτικών ειδώνΑΝΑΤΣ Α.Ε., αξιοποιώντας την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένουICMSLite(Integrated Content Management Solution), ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες προβολής της εταιρείας και των προϊόντων της, καθώς και τις ανάγκες παροχής δυναμικής πληροφόρησης προς τους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες της. Επιπλέον, η ιστοσελίδα προσφέρει στους πελάτες δυνατότητες ηλεκτρονικών συναλλαγών απευθείας με την εταιρεία μέσω του υποσυστήματοςeCommerce, το οποίο υποστηρίζει καλάθι αγορών και διασύνδεση με συστήματα on-line ελέγχου πιστωτικών καρτών.

05/10/2009 BIZEGATE REPS: ΝΕΑ MOBILE ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ REGATE

Η REGATE A.E. πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά ανακοινώνοντας την νέα έκδοση του ολοκληρωμένου συστήματος ιατρικών επισκεπτών, BizeGate Reps. Πρόκειται για την πλέον προηγμένη φορητή λύση διαχείρισης ιατρικών επισκέψεων που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του φαρμακευτικού κλάδου.
Το BizeGate Reps αναβαθμίστηκε τεχνικά και λειτουργικά, ώστε να μπορεί να καλύψει με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες των ιατρικών επισκεπτών κάθε φαρμακευτικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου εργασιών όπως καταγραφές επισκέψεων, παρακολούθηση συνταγογράφησης ιατρού, ερωτηματολόγια, διαχείριση διαγωνισμών δημοσίου, καταγραφές περιστατικών, διαχείριση συνεδρίων, telesales, δυνατότητες CRM, καθώς και πολλές άλλες, μέσα από ένα εύχρηστο “φορητό” περιβάλλον.
Το επαναστατικό πλεονέκτημα του BizeGate Reps είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της συνταγογράφησης ενός ιατρού από πολλαπλές “οπτικές γωνίες”, μία για κάθε ίδρυμα στο οποίο απασχολείται (π.χ. δημόσιο νοσοκομείο, ιδιωτική κλινική, ιδιωτικό ιατρείο κ.τ.λ.).
Με αυτή τη μέθοδο ουσιαστικά εκμηδενίζονται οι διπλές εγγραφές και ταυτόχρονα, καθίσταται εφικτή η άντληση αναλυτικής πληροφόρησης με τη μορφή στατιστικών αναφορών. Αυτές οι αναφορές έχουν εξαιρετική σημασία τόσο για το τμήμα πωλήσεων, όσο και για τη διοίκηση συνολικότερα κάθε φαρμακευτικής εταιρείας, και αποτελούν μία μοναδική δυνατότητα του BizeGate Reps για την ελληνική αγορά.

05/10/2009 BLACKBERRY ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

Η Regate A.E. σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής, Νέων Τεχνολογιών & ΔιαδικτύουΠΑΣΟΚ, υλοποίησε μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισηςευρετηρίου επαφών για τα στελέχη τουΠΑ.ΣΟ.Κ., με βάση τις ειδικές απαιτήσεις του κόμματος. Η προαναφερόμενη λύση έχει στόχο τη διευκόλυνση της ενδοεπιχειρησιακής επικοινωνίας των μελών του κόμματος, καθώς και τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων ώστε τα κινητά τηλέφωνα BlackBerry να εξελιχθούν σε εργαλεία που θα προσφέρουν σε όλα τα μέλη, τη δυνατότητα άμεσης διάχυσης των απαραίτητων πληροφοριών μέσα από ένα φιλικό και αξιόπιστο mobile περιβάλλον.

05/10/2009 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουριστικής Ανάπτυξης με ανακοίνωσή τους στις 30/9/2009 αποφάσισαν την τροποποίηση τουΠρογράμματος Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεωνγια τους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, ορίζουν την παράταση υποβολής επενδυτικών προτάσεωνέως και την 18η Δεκεμβρίου 2009. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο Πρόγραμμα επιδοτεί με ποσοστό 55-65% τα επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού έως 300.000 €.

02/10/2009 ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ RELKON

Η Regate A.E. εγκατέστησε το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία εμπορίας ζαχαρωδών RELKON HELLAS Α.Ε.. Η λύση καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πωλητών της εταιρείας, καθώς και των πελατών B2B. Το BizeGate είναι προσβάσιμο off-line και on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα της εταιρείας, για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Symbol Motorola MC35.

01/10/2009 Η REGATE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ BIZEGATE ON DEMAND

Η REGATE Α.Ε. παρέχει πλέον την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας, βάσει του μοντέλου διάθεσης Software as a Service (Λογισμικό ως Υπηρεσία).
Πιο συγκεκριμένα, η REGATE Α.Ε. ως πρωτοπόρος στον κλάδο της και ανταποκρινόμενη στη ραγδαία ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς SaaS, προσάρμοσε τα προϊόντα της προκειμένου να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις απαιτήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ), οι οποίες έχουν ανάγκη από αύξηση παραγωγικότητας και υψηλού επιπέδου οργάνωση και επικοινωνία, αλλά δε διαθέτουν τους πόρους που απαιτεί μια παραδοσιακή (On Premise) εγκατάσταση.
Ειδικότερα, μέσα από το Microsoft Incubation Center, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει μία από τις τέσσερις (4) εναλλακτικές εκδόσεις της συνδρομητικής υπηρεσίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της, ανάλογα με τη λειτουργικότητα που επιθυμεί, πληρώνοντας ένα σταθερό μηνιαίο κόστος ανά χρήστη για όσο διάστημα επιθυμεί να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Με αυτό τον τρόπο, η επιχείρηση αποφεύγει τα υψηλά κόστη που σχετίζονται με την προμήθεια Server, τη συντήρηση του συστήματος και τα ετήσια συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης και νέων εκδόσεων και κερδίζει σημαντική αύξηση παραγωγικότητας με πολύ χαμηλό μηνιαίο κόστος.

25.09.2009ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PHARMAZAK Α.Ε.

Η Regate A.E. έθεσε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα παρακολούθησης ιατρικών επισκεπτών BizeGate Reps στην εταιρεία PHARMAZAK Α.Ε.. Η λύση καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των ιατρικών της επισκεπτών, αλλά και γενικότερα του Τμήματος Πωλήσεων της εταιρείας. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους ιατρικούς επισκέπτες της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές τύπου Netbook/Laptop, ενώ δεν αποκλείεται η χρήση BlackBerry συσκευών.

09/09/2009 ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 106 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών, ύψους 106 εκατ. Ευρώ.
Το πρόγραμμα εστιάζει στην ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, την πράσινη επιχειρηματικότητα και την προώθηση της καινοτομίας και παράλληλα στηρίζει την απασχόληση, καθώς περιέχει δεσμεύσεις τόσο για τη διατήρηση της υφιστάμενης απασχόλησης, όσο και για την αύξηση της απασχόλησης από τις επιχειρήσεις που θα ενισχυθούν.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει κάθε επαγγελματίας (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) που πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις αναφορικά με το μέγεθος της επιχείρησης, την οικονομική της φερεγγυότητα, τον κύκλο εργασιών της, την εγγραφή στο επιμελητήριο και την τήρηση των ορίων περί κρατικών ενισχύσεων που θέτουν οι κανόνες της Ε.Ε.
Οι επιλέξιμες δαπάνες αφορούν σε:

  • εξοπλισμό (έως 100% του συνολικού εν½ισχυόμενου προϋπολογισμού)
  • κτιριακά και διαμόρφωση χώρων (έως 30% του συνολικού ενισχυόμενου προϋπολογισμού)
  • άυλες δαπάνες (προβολή, προώθηση, άλλες δαπάνες, υπηρεσίες συμβούλων).

Προϋπολογισμοί επενδύσεων:
Τα όρια προϋπολογισμού των υποβαλλόμενων επενδυτικών σχεδίων κυμαίνονται μεταξύ 30.000 ευρώ και 100.000 ευρώ.Ποσοστό επιχορήγησης:
Η επιχορήγηση των προτάσεων θα ανέλθει στο 50% επί του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και στο 60% εάν η επένδυση πραγματοποιηθεί σε νησί με πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων ή σε πυρόπληκτες/ σεισμόπληκτες περιοχές.
Υποβολή προτάσεων:
Η υποβολή των επενδυτικών προτάσεων αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου 2009.

 

04/09/2009 ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΠΕΡ Α.Ε.

Η Regate A.E. σε συνεργασία με τη SingularLogic Business Services ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος παρακολούθησης ιατρικών επισκεπτών BizeGate Reps στην εταιρεία ΚΟΠΕΡ Α.Ε.. Η λύση καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των ιατρικών επισκεπτών, καθώς και των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων. Ως αποτέλεσμα, πλέον η εταιρεία έχει δυναμική πληροφόρηση για όλους τους τομείς που παρακολουθεί, όπως τομείς ιατρικών επισκεπτών, συνταγογραφία, ολοκληρωμένη καταγραφή επισκέψεων και άμεσο reporting απευθείας στα δεδομένα επισκέψεων των ιατρών. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους ιατρικούς επισκέπτες της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές τύπου Netbook από την DELL.

04/09/2009 BIZEGATE MAPSERVER

Η Regate A.E. υλοποίησε δωρεάν εφαρμογή στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να καταχωρήσει γεωγραφικά σημεία, και με ένα κλικ εμφανίζονται αυτά με τη σειρά στο χάρτη. Η υλοποίηση αυτή είναι proof-of-concept για μελλοντικές δυνατότητες του προϊόντος BizeGate και της εταιρείας REGATE στην ενασχόλησή της με συστήματα GIS και tracking. Η εφαρμογή απαιτεί Silverlight.

26/08/2009 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

Υπογράφηκε από τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουριστικής Ανάπτυξης στις 21/08/2009, η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προκήρυξη της δράσης Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.
Με συνολικό προϋπολογισμό 1,05 δις Ευρώ, αποτελεί τη μεγαλύτερη προκήρυξη ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που έχει χρηματοδοτηθεί μέχρι σήμερα από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους και αναμένεται να ωφελήσει τουλάχιστον 17.000 επιχειρήσεις στους τομείς τηςΜεταποίησης, τουΤουρισμού, τουΕμπορίουκαι τωνΥπηρεσιών.
Προϋπολογισμοί επενδύσεων ανά θεματική ενότητα:

  • Για τη Μεταποίηση: από 50.000€ έως 300.000€.
  • Για τον Τουρισμό: από 30.000€ έως 250.000€.
  • Για το Εμπόριο: από 20.000€ έως 200.000€.
  • Για τις Υπηρεσίες: από 20.000€ έως 200.000€.

Ποσοστό επιχορήγησης:

  • 55% για την Περιφέρεια Αττικής (εκτός των νήσων της) και το Νομό Θεσσαλονίκης
  • 65% για την υπόλοιπη επικράτεια και τα νησιά του Νομού Αττικής.

Ελάχιστο ποσοστό ιδίας συμμετοχής:
Για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής απαιτείται ποσοστό τουλάχιστον 20% επί του συνόλου του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου.
Μέγιστο ποσοστό τραπεζικού δανεισμού:

  • 25% για την Περιφέρεια Αττικής (εκτός των νήσων της) και το Νομό Θεσσαλονίκης
  • 15% για την υπόλοιπη επικράτεια και τα νησιά του Νομού Αττικής.

Επιλέξιμες Δαπάνες:

  • Κτίρια και εγκαταστάσεις
  • Μηχανήματα και εξοπλισμός
  • Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις προστασίας περιβάλλοντος
  • Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις εξοικονόμησης ενέργειας
  • Συστήματα αυτοματοποίησης
  • Δικαιώματα τεχνογνωσίας
  • Πιστοποίηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας
  • Προώθηση-διαφήμιση
  • Αμοιβές Συμβούλου

Υποβολή προτάσεων:Η υποβολή των επενδυτικών προτάσεων ξεκινά την1η Σεπτεμβρίου 2009και πρέπει να γίνει υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδαwww.ependyseis.grκαι σε έντυπη μορφή στις συνεργαζόμενες τράπεζες.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η9η Νοεμβρίου 2009.

 

01/08/2009 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ REGATE ΜΕ ΤΟ MICROSOFT INCUBATION CENTER

Η REGATE Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Microsoft Incubation Center, μέσω του οποίου θα παρέχει – πρώτη στον κλάδο της – την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας, βάσει του μοντέλου διάθεσης Software as a Service (Λογισμικό ως Υπηρεσία).
Ειδικότερα, από τις αρχές Οκτωβρίου 2009 το BizeGate θα διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τέσσερις (4) εναλλακτικές εκδόσεις, έναντι ενός σταθερού μηνιαίου κόστος ανά χρήστη για όσο διάστημα η εκάστοτε εταιρεία επιθυμεί να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

31/07/2009 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ VESSEL POSITIONING & PERFORMANCE APPLICATION WORKSHOP

ΗREGATE, σε συνεργασία με τις εταιρείεςWINDκαιRIM, διοργάνωσε επιτυχώς εκδήλωση για την παρουσίαση της ολοκληρωμένης λύσηςVessel Positioning & Performance.
Πρόκειται για μια καινοτόμα λύση που επιτρέπει τη διαχείριση, μέσω φορητών συσκευών BlackBerry, πληροφοριών όπως:

  • Στόλος: Vessel Position, Port Names, Status ETC, ETB, ETD
  • Agents: Details, Phone book, Email Addresses
  • Performance Indicators: Speed, Consumption, etc.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009, στις εγκαταστάσεις της WIND και είχε σημαντικό αριθμό συμμετοχών από στελέχη του κλάδου της Ναυτιλίας.
Η δομή της ημερίδας περιελάμβανε τα εξής:

  • Καλωσόρισμα και εισαγωγική παρουσίαση αναφορικά με τις προοπτικές του enterprise mobility στην Ελλάδα από την κ. Α. Εξωμανίδου (Διευθύντρια Εταιρικών Πωλήσεων, Wind Hellas)
  • Σύνοψη της στρατηγικής της RIM για την αύξηση του μεριδίου αγοράς των BlackBerries στην Ελλάδα
  • Εταιρική παρουσίαση της Regate από το κ. Γ. Μαρκατάτο (Διευθύνων Σύμβουλος, Regate A.E.) με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα εξειδίκευσης της εταιρείας και στην στρατηγική της τοποθέτηση αναφορικά με την υλοποίηση mobile εφαρμογών σε πλατφόρμα BlackBerry
  • Παρουσίαση ενός case study από την εφαρμογή του συστήματος Vessel Positioning & Performance στα κινητά τηλέφωνα BlackBerry των στελεχών της ναυτιλιακής εταιρείας ALLSEAS MARINE, από τον κ. Μιχάλη Αναστασάκη (IT & T Manager, ALLSEAS MARINE).

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, η ναυτιλία περισσότερο – από κάθε άλλο κλάδο – χρειάζεται mobility για να καλύψει τις ανάγκες των απομακρυσμένων (remote) και των εν κινήσει (mobile) στελεχών της. Τα ίδια, λοιπόν, τα στελέχη επιβεβαίωσαν τα σημαντικά πλεονεκτήματα της εφαρμογήςVessel Positioning & Performance, λόγω του συνδυασμού άμεσης πληροφόρησης, ταχύτητας και ευκολίας στη χρήση.
Στο τέλος της ημερίδας, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εταιρειώνWIND,RIMκαιREGATEσχετικά με τις γενικότερες ανάγκες και απαιτήσεις του κλάδου τους και να προτείνουν συγκεκριμένες αλλαγές στις υπηρεσίες και στα προϊόντα τους αντίστοιχα, που θα μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, η Regate, έχοντας σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, κατέγραψε τις απαιτήσεις του κλάδου και δεσμεύτηκε να τις ενσωματώσει σε επόμενη έκδοση της εφαρμογήςVessel Positioning & Performance.

 

23/07/2009 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ VESSEL POSITIONING & PERFORMANCE

ΗREGATE, σε συνεργασία με τις εταιρείεςWINDκαιRIM, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση της ολοκληρωμένης λύσηςVessel Positioning & Performance.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009 και ώρα 16.30, στις εγκαταστάσεις της WIND, στη Λ. Κηφισίας 66, στο Μαρούσι και απευθύνεται σε στελέχη από τον κλάδο της Ναυτιλίας.
Ειδικότερα, η προαναφερόμενη εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλονBlackBerryκαι παρέχει δυναμικά και με πλήρη ασφάλεια όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση στόλων από εν κινήσει στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων.
Πρόκειται για μια καινοτόμα λύση που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Άμεση, on-line πληροφόρηση στα εν κινήσει στελέχη κάθε εταιρείας
  • Μείωση κόστους τηλεπικοινωνιακών εξόδων (π.χ. GPRS, υπεραστικές κλήσεις, κ.τ.λ.)
  • Ασφαλή πρόσβαση σε συστήματα που παραδοσιακά είναι προσβάσιμα μόνο εντός της εταιρείας
  • Αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, με άμεσο και αυταπόδεικτο Return-on-Investment

Ενδεικτικά, μέσω της φορητής του συσκευής BlackBerry, κάθε χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται πληροφορίες όπως:

  • Στόλος: Vessel Position, Port Names, Status ETC, ETB, ETD
  • Agents: Details, Phone book, Email Addresses
  • Performance Indicators: Speed, Consumption, etc.

Η Regate είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών σε πλατφόρμα BlackBerry και στοχεύει στο να αποτελέσει τον απόλυτο συνεργάτη και τον εξειδικευμένο σύμβουλο κάθε ναυτιλιακής εταιρείας που έχει αναγνωρίσει τα οφέλη της on-line πληροφόρησης και επιθυμεί να διευρύνει τα όρια της μηχανογραφικής της υποδομής, καλύπτοντας τις ανάγκες των απομακρυσμένων (remote) και εν κινήσει (mobile) στελεχών της.

 

03/06/2009 BLACKBERRY ΕΡΓΟ ΤΗΣ REGATE ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

Τον Μάιο του 2009, η Regate A.E. σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής, Νέων Τεχνολογιών & Διαδικτύου ΠΑΣΟΚ, υλοποίησε μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ευρετηρίου επαφών για τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με βάση τις ειδικές απαιτήσεις του κόμματος.
Η προαναφερόμενη λύση έχει στόχο τη διευκόλυνση της ενδοεπιχειρησιακής επικοινωνίας των μελών του κόμματος, καθώς και τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων ώστε τα κινητά τηλέφωνα BlackBerry να εξελιχθούν σε εργαλεία που θα προσφέρουν σε όλα τα μέλη, τη δυνατότητα άμεσης διάχυσης των απαραίτητων πληροφοριών μέσα από ένα φιλικό και αξιόπιστο mobile περιβάλλον.

21/05/2009 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 θα ανακοινωθεί η προδημοσίευση της προκήρυξης για την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων, του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.
Στόχος του προγράμματος είναι η αποτελεσματική στήριξη των Μικρών Επιχειρήσεων, προκειμένου να υλοποιήσουν επενδύσεις, να αναβαθμίσουν την λειτουργία τους και να συνεχίσουν να παρέχουν απασχόληση και εισόδημα στους εργαζομένους τους.
Με συνολικό προϋπολογισμό άνω του 1 δισ. Ευρώ (για την ακρίβεια 1 δις. 50 εκατ. ευρώ), είναι η μεγαλύτερη προκήρυξη ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που έχει χρηματοδοτηθεί μέχρι σήμερα από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους και αναμένεται να ωφελήσει τουλάχιστον 17.000 επιχειρήσεις στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών.
Το 80% που ποσού αυτού κατευθύνεται στην περιφέρεια, τηρώντας την αναλογία (80% περιφέρεια, 20% Αττική) που προβλέπεται στο ΕΣΠΑ 2007-2013. Οι πόροι αυτοί θα κατανεμηθούν σε πέντε θεματικές ενότητες. Ειδικότερα, από 250 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για κάθε μια από τις ενότητες της Μεταποίησης, του Τουρισμού, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών και 50 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για τις εταιρίες franchise.
Οι δράσεις θα απευθύνονται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που έχουν κλείσει τουλάχιστον 2 χρήσεις, απασχολούν από 0 έως 50 άτομα και ο μέσος όρος του κύκλου εργασιών της τριετίας τους κυμαίνεται:

  • από 50.000 ευρώ μέχρι 10.000.000 ευρώ, το μέγιστο, για τη θεματική ενότητα «Μεταποίηση»
  • από 30.000 ευρώ μέχρι 10.000.000 ευρώ, το μέγιστο, για τη θεματική ενότητα «Τουρισμός»
  • και από 30.000 ευρώ μέχρι 10.000.000 ευρώ επίσης για τις θεματικές ενότητες «Εμπόριο» και «Υπηρεσίες».

Τα κριτήρια αξιολόγησης δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην καινοτομία, στην περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, στη διατήρηση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Έτσι, συγκεκριμένες δαπάνες σε αυτές τις ενέργειες θα λαμβάνουν μεγαλύτερη βαθμολογία. Τα οικονομικά στοιχεία παρελθόντων ετών θα έχουν μικρότερη βαρύτητα και δεν θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν ζημίες για κάποιο έτος.
Προϋπολογισμοί επενδύσεων ανά θεματική ενότητα:

  • Για τη Μεταποίηση: από 50.000 € έως 300.000 €.
  • Για τον Τουρισμό: από 30.000 € έως 250.000 €.
  • Για το Εμπόριο: από 20.000 € έως 200.000 €.
  • Για τις Υπηρεσίες: από 20.000 € έως 200.000 €.

Ποσοστό επιχορήγησης:

  • 55% για την Περιφέρεια Αττικής (εκτός των νήσων της) και το Νομό Θεσσαλονίκης
  • 65% για την υπόλοιπη επικράτεια και τα νησιά του Νομού Αττικής.

Επιλέξιμες Δαπάνες:
Αγορά παραγωγικού εξοπλισμού, συστήματα πληροφορικής – αυτοματοποίησης και δαπάνες προώθησης-διαφήμισης, καθώς και κτιριακές δαπάνες.

 

12/05/2009 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ REGATE A.E. ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (e-SECURITY)

Η εταιρείαREGATE A.E.συμμετέχει στη Δράση για τη Ψηφιακή Ασφάλεια με αντικείμενο την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση ψηφιακών κινδύνων και απειλών μέσω της υποβολής8 επενδυτικών σχεδίωνγια λογαριασμό αντίστοιχου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια.

5.5.2009ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εντός Μαΐου 2009 αναμένεται νέα προκήρυξη για την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων, του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ 2007 – 2013. Οι ενισχύσεις για τις μικρές επιχειρήσεις μέσω του σχετικού προγράμματος υπολογίζεται ότι θα φθάσουν το 1,3 δις. ευρώ.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της προκήρυξης είναι τα εξής:

  • Θα αναφέρεται σε όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας (μεταποίηση, εμπόριο, τουρισμός, παροχή υπηρεσιών).
  • Θα αφορά σε μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν έως και 50 εργαζόμενους.
  • Θα αποσκοπεί στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, καθώς και στη διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων.

Ο ενισχυόμενος προϋπολογισμός της κάθε επενδυτικής πρότασης δεν θα υπερβαίνει τις 350.000 ευρώ. Το ποσοστό επιχορήγησης θα ανέρχεται έως και 60% του ενισχυόμενου προϋπολογισμού της επένδυσης.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

24/04/2009 ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ H+K EUROCLEAN

Τον Απρίλιο του 2009, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία H+K EUROCLEAN, με βάση τις ειδικές απαιτήσεις της εταιρείας. Η λύση αφορά στην εγκατάσταση και προσαρμογή της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης BizeGate, έτσι ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των εν κινήσει (mobile) και απομακρυσμένων (remote) στελεχών της εταιρείας και ειδικότερα, των οδηγών οχημάτων που λειτουργούν με τη φιλοσοφία της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (xVan). Το προαναφερόμενο σύστημα θα είναι προσβάσιμο off-line και on-line και θα επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα (ΚΕΦΑΛΑΙΟ) της εταιρείας, για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές M3 Mobile Compia MC6500 με barcode scanner και φορητούς εκτυπωτές O’NEIL Microflash MF8i με διασύνδεση μέσω Bluetooth.

23/04/2009 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ

Προκηρύχθηκε η Δράση«Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Νέων»του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».
Στόχος της δράσης είναι η διευκόλυνση – μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων – της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων από νέους ηλικιακά επιχειρηματίες, σε όλους σχεδόν τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, ως ισχυρής και ικανής συνθήκης για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ενσωμάτωση γνώσης και καινοτομίας, με ποιότητα και με περιβαλλοντική ευαισθησία.
Ο συνολικός προϋπολογισμός που θα διατεθεί μέσω της παρούσας πρόσκλησης για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από νέους, σε όλους σχεδόν τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, ανέρχεται στα 16.000.000 €.
Κατώτατο όριο συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι οι 30.000 € για όλες τις περιπτώσεις.
Το 50% προέρχεται από Δημόσια Δαπάνη, το 30% θα καλυφθεί από Τραπεζικό Δανεισμό, ενώ το υπόλοιπο 20% θα καλυφθεί με ιδιωτική συμμετοχή.
Κατ΄ εξαίρεση η Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται στο 60% σε νησιά κάτω των 5.000 κατοίκων (απογραφή 2001) και σε πυρόπληκτες περιοχές.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά ηλεκτρονικά στις15 Ιουνίου 2009και θα παραμείνει ενεργή έως και τις 30 Ιουνίου 2009 σε ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί από την ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε.

23/04/2009 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκηρύχθηκε η Δράση«Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Γυναικών»του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».
Στόχος της δράσης είναι η διευκόλυνση – μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων – της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων από γυναίκες, σε όλους σχεδόν τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Ειδικότερος στόχος του προγράμματος είναι η ίδρυση και προσπάθεια ανάπτυξης νέας επιχείρησης με στόχο την αξιοποίηση πραγματικής επιχειρηματικής ευκαιρίας από επιχειρηματία με προσόντα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός που θα διατεθεί μέσω της παρούσας πρόσκλησης για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από γυναίκες, σε όλους σχεδόν τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, ανέρχεται στα 16.000.000 €.
Κατώτατο όριο συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι οι 30.000 € για όλες τις περιπτώσεις.
Το 50% προέρχεται από Δημόσια Δαπάνη, το 30% θα καλυφθεί από Τραπεζικό Δανεισμό, ενώ το υπόλοιπο 20% θα καλυφθεί με ιδιωτική συμμετοχή. Κατ΄ εξαίρεση η Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται στο 60% σε νησιά κάτω των 5.000 κατοίκων και σε πυρόπληκτες περιοχές.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά ηλεκτρονικά στις15 Ιουνίου 2009και θα παραμείνει ενεργή έως και τις 30 Ιουνίου 2009 σε ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί από την ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε.

22/04/2009 ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (e-SECURITY)

Προκηρύχθηκε η νέα Δράση για την Ψηφιακή Ασφάλεια με αντικείμενο την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση ψηφιακών κινδύνων και απειλών, καθώς και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης, επιχειρήσεων και πολιτών, για την χρήση των νέων Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Η συγκεκριμένη Δράση θα ενισχύσει την υλοποίηση επενδύσεων στην Ψηφιακή Ασφάλεια συνολικού ύψους 15.000.000,00€. Η Δημόσια Δαπάνη θα καλύψει τα 10.500.000€ ενώ τα υπόλοιπα 4.500.000€ (30%) θα καλυφθούν με Ιδιωτική Συμμετοχή. Το ποσοστό επιχορήγησης ανά εγκεκριμένο έργο ανέρχεται στο 70% του επιλέξιμου προϋπολογισμού της επένδυσης.
Επιλέξιμες θεωρούνται όλες οι επιχειρήσεις, που ασκούν νομική δραστηριότητα στην Ελληνική Επικράτεια, ανεξάρτητα τη νομική τους μορφή αλλά υπό προϋποθέσεις.
Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα χρηματοδοτηθούν γίνεται με σειρά προτεραιότητας υποβολής της πρότασης επενδυτικού σχεδίου και μέχρι εξαντλήσεως του ανά Περιφέρεια διαθέσιμου προϋπολογισμού της Δράσης.
Η ενίσχυση θα καταβάλλεται στον επενδυτή μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης και της πιστοποίησής της από την «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.»

26/03/2009 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προκηρύχθηκε η Δράση«Κουπόνια Καινοτομίας για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».
Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που απασχολούν μέχρι 20 εργαζόμενους και δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια, μέσω της αγοράς καινοτόμων συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών γνώσης από τους φορείς καινοτομίας για την επίλυση προβλήματος ή/και τη βελτίωση της παραγωγικής τους διαδικασίας. Επιπλέον, υποστηρίζει τα εργαστήρια δημόσιων Ερευνητικών & Τεχνολογικών φορέων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και έντασης γνώσης.
Το ποσοστό της σύμβασης δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζεται με την ονομαστική αξία του κουπονιού, το ανώτατο ποσό του οποίου είναι 7.000€, αλλά πρέπει να αντιστοιχεί με το κόστος των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν από τον φορέα καινοτομίας.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την 26η Μαρτίου 2009 και θα παραμείνει ενεργή μέχρι να εξαντληθεί η διαθέσιμη δημόσια δαπάνη που έχει καθοριστεί για τη συγκεκριμένη δράση ανά περιφέρεια/ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

23.3.2009ΕΡΓΟ BIZEGATE ΓΙΑ ΤΟ DESIGN MUSEUM

Τον Μάρτιο του 2009, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης δυναμικής πληροφόρησης για το Design Museum. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες πληροφόρησης των πελατών της εταιρείας.

28/02/2009 ΕΡΓΟ VESSEL POSITIONING & PERFORMANCE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALLSEAS

Το Φεβρουάριο του 2009, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση ειδικής εφαρμογής σε BlackBerry για την ναυτιλιακή εταιρεία ALLSEAS. Η λύση αφορά στην αποτελεσματική κάλυψη των πληροφοριακών αναγκών των στελεχών της εταιρείας αναφορικά με στοιχεία του στόλου της, δηλαδή Vessel Positioning και Performance. Η προαναφερθείσα εφαρμογή είναι προσβάσιμη on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το ναυτιλιακό ERP της ALLSEAS, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.

27/02/2009 ΕΡΓΟ BIZEGATE ΓΙΑ ΤΟ DESIGN PLAZA

Το Φεβρουάριο του 2009, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης για το Design Plaza. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πελατών και εν γένει, όλων των χρηστών που επιθυμούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία με σύγχρονο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, στις ειδικές απαιτήσεις του έργου περιλαμβάνονται:

  • Δυναμική υπηρεσία Λίστας Γάμου: Kάθε ζευγάρι που φτιάχνει λίστα γάμου στο Design Plaza έχει τη δυνατότητα online παρακολούθησης της προσωπικής του καρτέλας χρεώσεων-πιστώσεων με όλες τις πληροφορίες της λογιστικής τους κίνησης (αγορές-χρεώσεις, πληρωμές-πιστώσεις, ημερομηνίες, κ.τ.λ.).
  • Δυναμική Οργάνωση Παρουσιάσεων: Προσφέρεται λεπτομερής παρουσίαση των προϊόντων και πληροφόρηση σχετικά με τους δημιουργούς των επίπλων, καθώς και καταγραφή αιτήματος συνάντησης για δυνατότητα φυσικής παρουσίασης.
  • Οργάνωση Σχολικών Επισκέψεων: Οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός φορέας που επιθυμεί επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο με τα μουσειακά αντικείμενα, θα καταχωρεί την σχετική αίτηση επίσκεψης και η εταιρεία θα αναλαμβάνει να επικοινωνήσει για τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

 

20.2.2009 ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

Τον Φεβρουάριο του 2009, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ Α.Ε.Β.Ε. Η λύση αφορά στην αποτελεσματική κάλυψη των λειτουργικών και πληροφοριακών αναγκών των εν κινήσει (mobile) και απομακρυσμένων (remote) στελεχών της εταιρείας και ειδικότερα, των εξωτερικών πωλητών (Χονδρικής) και των οδηγών οχημάτων που λειτουργούν με τη φιλοσοφία της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, μέσω των υποσυστημάτων BizeGate 4SF και BizeGate xVan αντίστοιχα.
Τα προαναφερόμενα υποσυστήματα είναι προσβάσιμα off-line και on-line και επικοινωνούν σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα (ΚΕΦΑΛΑΙΟ) της εταιρείας, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.
Η εγκατάσταση αφορά σε M3 Mobile Compia MC6500 με barcode scanner και εκτυπωτή ONEIL Microflash MF8i με διασύνδεση Bluetooth.

26/01/2009ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNISON

Η Regate AE ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του συστήματος BizeGate xVAN (Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου ) στην εταιρεία UNISON, τον Ιανουάριο του 2009. Η λύση αφορά στην πλήρη αυτοματοποίηση των εργασιών των 3 οδηγών οχημάτων της εταιρείας (Φορητή Τιμολόγηση), με τη χρήση φορητών συσκευών M3 Mobile Compia MC6500 με barcode scanner και εκτυπωτών ONEIL Microflash MF8i με διασύνδεση Bluetooth.

20.1.2009ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΜΕΡΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

 
 
 

2008

Το Δεκέμβριο του 2008, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης για την εταιρεία ΚΟΜΕΡΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πελατών και εν γένει, όλων των χρηστών που επιθυμούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία με σύγχρονο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, στις ειδικές απαιτήσεις του έργου περιλαμβάνεται η δυνατότητα της δυναμικής οργάνωσης παρουσιάσεων σε δυνητικό πελάτη, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και κατόπιν ηλεκτρονικού αιτήματος του πελάτη. Επίσης, περιλαμβάνεται η δυνατότητα οργάνωσης σχολικών επισκέψεων, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και κατόπιν ηλεκτρονικού αιτήματος του σχολείου ή του εκπαιδευτικού φορέα. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης λίστας γάμου σε ζευγάρια.

19/12/2008ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.

Το Δεκέμβριο του 2008, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε. Η λύση αφορά στην αποτελεσματική κάλυψη των λειτουργικών και πληροφοριακών αναγκών των πωλητών και merchandisers της εταιρείας, μέσω του υποσυστήματος BizeGate 4SF. Το προαναφερόμενο υποσύστημα είναι προσβάσιμο off-line και on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το Entersoft Business Suite ERP, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.

23.11.2008ΕΡΓΟ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ IQ SOLUTIONS O.E.

Το Νοέμβριο του 2008, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης για την εταιρεία IQ SOLUTIONS O.E. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πελατών και εν γένει, όλων των χρηστών που επιθυμούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία με σύγχρονο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, στις ειδικές απαιτήσεις του έργου περιλαμβάνεται η υλοποίηση on-line συστήματος τεχνικής υποστήριξης (Issue Manager) που είναι προσβάσιμο από κάθε πελάτη της εταιρείας μέσω Internet και παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης τεχνικών προβλημάτων και αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου – σε πραγματικό χρόνο – της εξέλιξης (status) των παραγγελιών, παραδόσεων και άλλων θεμάτων επικοινωνίας.
Η προαναφερόμενη λύση είναι προσβάσιμη on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το Expert ERP της Entersoft, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.

17/11/2008Έργα BizeGate Merchandising στην PROXIMITY ZZ A.E.

Η Regate AE ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή του BizeGate στην εταιρείαPROXIMITY ZZ A.E.Η λύση αυτή θα καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των Merchandisers της εταιρείας (που θα απασχοληθούν σε αυτήν τη φάση στο project του ΟΤΕ), καθώς και των Υπεύθυνων Διαχείρισης Έρευνας Αγοράς για λογαριασμό συγκεκριμένου πελάτη της εταιρείας (American Express).

10.11.2008650 άδειες χρήσης BizeGate στην Johnson & Johnson

Η Regate AE έθεσε σε λειτουργία το BizeGate 4C στην εταιρείαJohnson & Johnson Α.Ε.Η λύση αφορά στην κάλυψη αναγκών παραγγελιοληψίας των συνεργατών της εταιρείας, με το υποσύστημα BizeGate 4C απεριόριστων χρηστών, εφαρμογή η οποία εξυπηρετεί περισσότερους από 650 χρήστες.

3.11.2008Νέα Έδρα από 3 Νοεμβρίου 2008

Από σήμερα, η έδρα της REGATE A.E. θα βρίσκεται στην οδό Κρεσταίνης 43, στη Νέα Φιλαδέλφεια, 143 42. Επίσης, τα νέα μας τηλέφωνα είναι 217-700.50.40, 217-732.99.00, 217-732.27.77. Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στο νέο μας χώρο και να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας.

29/10/2008Παράταση Προθεσμίας Επιδοτήσεων

Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. ανακοίνωσε επίσημα τηνπαράταση της προθεσμίαςυποβολής προτάσεων, στο πλαίσιο της Δράσης e-Services, έως τηνΠαρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008και ώρα14:00. Με αυτήν την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα χαρούμε πολύ να επανεξετάσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας αναφορικά με τη συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα και να σας υποστηρίξουμε κατά τη διαδικασία αίτησης επιδότησης της εταιρείας σας για την υλοποίηση έργων πληροφορικής που αποσκοπούν στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών μεθόδων επικοινωνίας και συναλλαγών με τους πελάτες σας. Ειδικότερα, μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες συμβούλου για την προετοιμασία και υποβολή της πρότασής σας ή να συμμετάσχουμε στο φάκελό σας, ως Προμηθευτές, προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη λύση που θα περιλαμβάνει επιλέξιμες δαπάνες λογισμικού (software) και εξοπλισμού (hardware).